Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016.június 16., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016.június 16., csütörtök

forrás: hirado.hu

A Bikának nincs miért búslakodnia, a Rák természetesnek veszi, hogy valakit az ujja köré csavarhat, a Skorpiónak most sokkal több pihenésre lenne szüksége.

Kos (március 21.-április 20.)
Csodás élmények várják és nem is habozik, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Már döntött, esze ágában sincs meggondolni a dolgot és visszakozni. Úgy véli, hogy megfogadja a mondást, hogy aki mer, az nyer. Még azt is bevállalja, ha végül a kalandja balul sülne el. Most annyira magabiztos, hogy gyorsan elhessegeti a negatív gondolatokat.

Bika (április 21.-május 20.)
Nincs miért búslakodnia, hiszen semmi oka rá. Szélcsend uralkodik a családjában, és a szeretteivel nagy egyetértésében telik a napja. Rendkívül fontosnak tartja a nyugalmat és a békességet, s ha ez megvan, akkor szinte kenyérre lehet kenni. A család az első az életében, és valami földrengésszerű eseménynek kell történnie, hogy elhagyja őket.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Egy új ajánlat bizakodásra ad okot. Nem sokat teketóriázik, hanem gyorsan él vele. Csillogó észjárásával hamar átgondolja az előnyeit, és szerencsére nem töri túl sokat a fejét a döntésen. A gyorsaság ebben az esetben nagy segítségére van, mert így pillanatok alatt lehagyja vetélytársait. Áldja az eszét, hogy képes egy szempillantás alatt dönteni.

Rák (június 22.-július 22.)
Természetesnek veszi, hogy bárkit könnyen az úja köré csavarhat. Általában a lehető legkevesebb munkával éri el a célját, mert a jó emberismerete kiváló megérzéssel párosul. Ebben az esetben azonban melléfog, mert nem hallgat az ösztöneire. Emiatt a befektetett energiája közel sem térül meg, sőt még végül a szívén is jókora seb keletkezik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Rendszeres testedzéssel megőrizheti a testsúlyát, és karban tarthatja a szervezetét. Oroszlán jegyűként a gerince merevségre hajlamos, ezért nagyon hasznos, ha gyakran átmozgatja az ízületeit. A túlzásoktól azonban óvakodnia kell, mert a szíve sebezhető és nem csak a szerelemben. Ugyanis az újabb és újabb megterhelések hatására kimerülhet.

Szűz (augusztus 23. -szeptember 22.)
Ebben az esetben nem tehet mást, mint úszik az árral. Egyedül sajnos nem mehet semmire, legfeljebb csak elszigetelődik. Tegye félre az igazságérzetét és gondoljon arra, hogy a most a cél szentesíti az eszközt. Nem érdemes összerúgnia a patkót senkivel sem, mert könnyen bajba kerülhet. Bízzon benne, hogy a dolgok maguktól is hamarosan elrendeződnek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Sajnos a mai napon számos negatív hatás érheti, amit azonban nagyon jól képes kezelni. Igyekszik nem tudomást szerezni róluk, és könnyedén venni a nehézségeket. Már megtanulta, hogy idegeskedéssel nem megy semmire, legfeljebb még több gondot szerez magának. Inkább várakozó álláspontra helyezkedik, és nem bosszantja fel magát és másokat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Jegyében tartózkodó Mars bolygó kisebb szívpanaszokat okozhat, ezért indokolt a szokásosnál több pihenés. Ne hajtsa túl magát és a fölösleges idegeskedéstől is óvakodnia kell. Vérnyomása ingadozhat, ami szédülés, esetleg fejfájás formájában mutatkozhat meg. Amennyiben módja van rá, akkor utazzon el pár napra, hogy tökéletesen kikapcsolódhasson.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A szerelem teljesen elvarázsolja, emiatt egyre jobban elhanyagolja a feladatait. A legsürgősebbeket, még valahogy ímmel-ámmal elvégzi, de abban sincs sok köszönet. Kissé túlbonyolítja az életét, pedig azért mert szerelmes, attól még nem kellene megbénulnia az életének. Szerencsére ez egy átmeneti állapot, így élete visszatérhet a régi kerékvágásba.

Bak (december 22.-január 20.)
Amennyiben teheti, inkább egyedül végezze el a munka javát, ne hagyatkozzon senkire. Jobban jár, ha nem társul senkivel, mert abból biztosan csak konfliktus lesz. Legyen inkább kicsit később kész a feladatával, mert akkor csak öné a siker és nem kell az elismerésben osztoznia senkivel. Most csak a saját érdekét nézze, mert jótékonykodott eleget.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A lakása felújításába bátran vágjon bele, hiszen már olyan régóta tervezi. Különben is a nyár a költözés és az építkezések fő szezonja. Ha szükségét érzi, vegyen fel hitelt, de arra nagyon ügyeljen, hogy addig nyújtózkodjon csak, ameddig a takarója ér. Nehogy végül az örömébe üröm is vegyüljön, mert minden pénzét elviszi a lakása felújítása és szépítgetése.

Halak (február 20.-március 20.)
Nem szabad elkeserednie, mert az a helyzet, amibe került hamarosan megváltozik. Méghozzá pozitív értelemben, és a gondjai már köddé válnak. Egy kis kitartásra van szüksége, még akkor is, ha úgy érzi, hogy mázsás súly nehezedik a vállára és az ereje már fogytán. Bármennyire is nehéz, mégis gondoljon arra, hogy a hullámvölgyből csak felfelé visz az út.

 

Hasonló hírek

Te is lehetsz látnok: 12 csillagjegy képességei

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. március 2., szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2016. november 17., csütörtök

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!