Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. július 20., szerda
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. július 20., szerda

forrás: hirado.hu

A Kosnak igen erős ellenféllel kellene megküzdenie, az Ikreknek rengeteg az elintéznivalója, az Oroszlán ügyesen bánik a szavakkal.

Kos (március 21.-április 20.)
Ezúttal egy sokkal erősebb ellenféllel kellene megküzdenie, amihez semmi kedve sincs. Mivel nem sok az esélye a győzelemre, inkább jobbnak látja, ha nem erőlteti a küzdelmet. Szerencsére nem sokat veszít, ha nem veszi fel a kesztyűt, ezért inkább visszakozót fúj. Viszont igyekszik egy kis rafinériával úgy beállítani a dolgokat, hogy nagyvonalúnak tűnjék. 

Bika (április 21.-május 20.)
Már számolja a napokat, hogy mikor mehet szabadságra, hogy végre kipihenje a fáradalmait. Nem egyszerű feladat összeegyeztetni az megfelelő időpontot a párjával, de egy kis szervezéssel ezt is sikerül. Elhatározza, hogy nem gondol a munkájára és a feladat szót is törli a szótárából. Az ötlet nagyszerű, de a betartása már közel sem olyan könnyű, mint hiszi.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Rengeteg az elintéznivalója, de egyáltalán nem bánja, mert a semmittevés untatja. Élvezi, ha tevékenykedhet, örül, ha ég a keze alatt a munka. Még jól is jön, hogy nincs ideje a gondjaival foglalkoznia, mert így gyorsabban telik a napja. Bánatát szívesen megosztaná valakivel, de tudja, hogy azzal nem terhelhet mást, egyedül kell megoldania. 

Rák (június 22.- július 22.)
Ingerültségével sokat árt magának, mert nem fontolja meg a szavait. Eszébe sem jut, hogy másokat komolyan megbánthat a nyers stílusával. Mindegy, hogy lelki bánat gyötri, vagy a feje fáj, kerülje a konfliktust a környezetével. Rák jegyűként hangulatember, s ha nem tanulja meg irányítani a hangulatát, akkor sok kellemetlenségben lesz része. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ügyesen bánik a szavakkal, ezért mindent elér, amit csak akar. Nem keresi a vitát, inkább megegyezésre törekszik, és mindezt olyan ügyesen teszi, hogy az önérzete nem sérül. Mivel nemcsak a saját érdekét helyezi előtérbe, hanem másokét is szem előtt tartja, ezért nagy népszerűségnek örvend. Ezzel bizony egyszerre két legyet is üt egy csapásra. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Akár az egzisztenciája is veszélybe kerülhet, ha nem hallgat senkire, csak a saját feje után megy. A csak azért is megmutatom mentalitással, ebben az esetben nem megy semmire, mert inkább többet árt, mint használ magának. Fontos, hogy a makacsságát most szorítsa háttérbe, még akkor is, ha egyáltalán nem fűlik a foga hozzá. Sajnos nincs más megoldás! 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Miután kellő mértékben ki szomorkodta magát elhatározza, hogy már nem gyötrődik tovább azért, mert véget ért a kapcsolata. Úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy egy új társ után nézzen. Nagyon jól teszi, mert rengeteg lehetősége adódik az ismerkedésre. Mintha a sors is kárpótolni szeretné, ezért sok érdekes embert sodor az útjába. Bátran ismerkedjen!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Határozottan halad a kitűzött célja felé, és ez megelégedettséggel tölti el. Már az út elején tisztában volt azzal, hogy nehéz fába vágta a fejszéjét, ezért nem elégedetlenkedik az akadályok láttán. Tudja, hogy minden a kitartásán és az elszántságán múlik, abban meg nem szenvedett sohasem hiányt. Ezekre a tulajdonságaira minden esetben számíthat az életben. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Rendkívül elégedett, mert végre hódolhat a szenvedélyének, nem kell a feladataira koncentrálnia. Már régóta meg akarta valósítani azt, amire szíve mélyén mindig is vágyott. Idáig mindig közbe jött valami vagy valaki, akinek a kedvért lemondott a vágyáról.  Már bánja, hogy nem hamarább állt a sarkára, nem kellett volna minden esetben másokra hallgatni.  

Bak (december 22. – január 20.)
Túl kritikusan szemléli önmagát és a tetteit, pedig ezzel sokat árt az önbizalmának. Hajlamos arra, hogy csak a tökéletes teljesítményt fogadja el, így gyakran túlhajszolja magát. Így viszont veszélyes vizekre evez, mert az állandó szorongással veszélyezteti az egészségét. Nem dől össze a világ, ha néha hibát ejt, hisz a lónak is négy lába van, mégis megbotlik. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Örömmel tapasztalja, hogy már nem bántja, ha régi kedvesével véletlenül találkozik. Szinte boldogság tölti el, hogy ezek szerint túl van a nehezén és képes volt elengedni. Nagyon sok energiájába és álmatlan éjszakájába telt, amíg túltette magát a dolgon, de ezek szerint tökéletesen meggyógyult. Így is szép a világ és készen áll új partnert megismerni. 

Halak (február 20. – március 20.)

Már közel sem olyan lelkes a kapcsolatában, mint az elején. Mintha kezdene felszállni a rózsaszín köd a szeméről, és egyre reálisabban látja a partnerét. Ettől kezd elbizonytalanodni és időnként azon kapja magát, hogy egész más valaki után epekedik. A helyzet kezd kínos lenni, de a kedvező anyagi körülményeket még igen nagy visszatartó erőnek érzi.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. február 24., szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2016. április 16., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2018. Március 09.

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!