Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. január 9., szombat
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. január 9., szombat

forrás: hirado.hu

A Rák végül kellemesen csalódik valakiben, akiről addig rossz véleménye volt, a Szűznek sikerül túllépni egy régi sérelmén, a Skorpió ma minden feladatával végez.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem engedi, hogy a múlt eseménye visszahúzza, s ez büszkeséggel tölti el. Óriási belső erőt érez, amivel képes új tervet kovácsolni és azt végre is hajtani. Már tanult a hibáiból és optimizmussal néz a jövőbe. Természetesen nem tesz olyan ígéretet, amelyeket tudja, nem vagy csak óriási áldozatok árán tudna betartani. Inkább kis lépésekkel halad belső fejlődés útján.

Bika (április 21.-május 20.)
Álmatlanságát nem csak a munkahelyi gondok okozzák. Azzal, ahogyan eddig is, valahogy megbirkózik. Ennél azonban jóval nagyobb és bonyolultabb problémával kell szembenéznie. Nem képes eldönteni, hogy a szívére hallgasson vagy az eszére, mert ha új útra lép, akkor is veszít, mégpedig nem is keveset. Viszont ha marad, akkor sem lesz boldogabb.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Amennyiben hamarosan vizsgára kell felkészülnie, akkor itt az ideje, hogy nekilásson a tanulásnak. Lehet, hogy úgy érzi, hogy még bőven van ideje a tanulásra. Kiváló beszédkészségével természetesen könnyebben tud jó eredményt elérni, még akkor is, ha a tudása közel sem olyan megalapozott. De még se higgye azt, hogy elég lesz az, ha csak a szerencséjében bízik.

Rák (május 21.-június 21.)
Egyre jobban kénytelen önmagának is elismerni, hogy akiről megalapozatlanul rossz véleménnyel volt, abban kellemesen csalódott. Idáig meggondolatlanul hagyta, hogy mások befolyásolhassák az intrikájukkal, és sajnos teljesen azonosult a véleményükkel. Ám, ha valóban őszinte akar lenni, akkor be kell látnia, hogy a felületes ítélkezésével mennyi kárt okoz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Békességvágya most erősebb, mint a hiúsága, ezért nagyvonalúan elnézi párjának, hogy a szokásától eltérően nem halmozza el a dicséreteivel. Természetesen nem mutatja ki, hogy a hiúságának mennyire jól estek volna a dicsérő szavai, mert annál sokkal, de sokkal büszkébb. Persze azt a titkát is megőrzi, hogy azért lenne valaki, aki szíves -örömest dicsérné.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bölcsességének köszönheti, hogy képes túllépni egy sérelmén. Nem tellene  semmibe se visszavágni, esetleg bosszúhadjáratot indítani, mégsem teszi. Inkább megpróbálja újra átgondolni, hogy mi késztethette az illetőt arra, hogy mélyen megbántsa. Elfelejteni egykönnyen nem tudja, de megfogadja, hogy legalább nem foglalkozik vele, és jó messzire elkerüli őt.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Vidámság és társaságkedvelő, mégis visszahúzódik a saját csigaházába, ami előtt a környezete teljesen érthetetlenül áll. Próbálják felvidítani és kizökkenteni a letargiájából, sajnos nem sok eredménnyel. Jóakarói nem is gondolják, hogy problémája nagyobb, mint egy átmeneti lehangoltság. A rosszkedve mögött egy régóta megoldatlan magánéleti válság húzódik meg.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A fáradtsága ellenére is lesz elegendő energiája, hogy az önmaga elé kitűzött feladatokat hiánytalanul elvégezze. Nem szereti halogatni a teendőit, ezért, ha kell, akár fogcsikorgatva is, de szereti úgy álomra hajtani a fejét, hogy tudja, mindennel végzett. Legyen azonban óvatos, mert a jegyébe belépő Mars bolygó hatására teljesen fölöslegesen túlhajszolhatja magát.

Nyilas (november 22.- december 21.)
A munkája során olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akik sokat tudnának ártani, ezért lehetőleg kerülje a társaságukat. Jól gondolja át, hogy érdemes-e üzletet kötni velük, még akkor is, ha abból esetleg csak kára származik. A látszat csal, így nehezen tudja megkülönböztetni a jó szándékot és a hamisságot. Legyen határozott, ne dőljön be a szép ígéreteknek.

Bak (december 22.-január 20.)
Nyugtalanul telik a napja, mert még nem látja munkája hasznát, mert sokkal nagyobb jövedelemre számít. Nehezen akarja tudomásul venni, hogy az év elején még az üzleti élet is nehezen indul be. Türelmetlensége kisugárzik a magánéletére is, emiatt összezördülhet a szeretteivel. Gondolatai csak a munkája körül forognak, pedig jobban járna, ha kikapcsolódna.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Békés, nyugodt estére számít, amit kettesben tölthetnek el a kedvesével, ám egy váratlanul betoppanó rokon keresztülhúzza a számítását. Jól tudja, a mai estéje már odavan. Szörnyen bánja, hogy nem hallgatott a párjára és nem mentek el azért, hogy nyugalmuk legyen. Már sokszor előfordult, hogy a kiváló megérzése beigazolódott, épp úgy, ahogy ebben az esetben is.

Halak (február 20.-március 20.)
Rossz helyen kopogtat, mert akit szimpatikusnak talál, az az illető már foglalt. Mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmet és megszerezze magának. Tisztában van vele, hogy nem sok az esélye, de mentségére szól, hogy ő is félreérthető jeleket küld. Bár ez lehet, hogy ez nem több mint csak udvariasság, de ha jó emberismerő lenne, most nem fájna a feje.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. április 15., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 25., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2017. 09. 04.

Mazsi