Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. január 15., péntek
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. január 15., péntek

forrás: hirado.hu

A Rák nem tudja titkolni kollégája iránti érzéseit, a Skorpió lehangolt és kedvetlen, a Halak zűrzavarosnak érzi az életét.

Kos (március 21.-április 20.)
Szívesen visszatérne a régi kedveséhez, de nem tudja, hogyan tegye. Nem szeretne rossz híreket hallani vagy szemtől szemben kudarcot vallani. Valami optimális megoldáson töri a fejét, de egyelőre minden ötletét elveti. Annak örülne a legjobban, ha minden egy csapásra megoldódna, mint a mesében. Reménykedik, hogy csak kitalál valamit, mert nem akarja feladni.

Bika (április 21.-május 20.)
A mai napon ne fogjon semmi olyan vállalkozásba, ami anyagi kockáztatással járna. Az égiek nem támogatják a tervét, sőt óva intik, hogy azokkal az emberekkel társuljon, akikkel akár már azonnal szívesen megosztaná az elképzelését. Csak a magányos út az egyedüli haszonnal kecsegtető és bármennyire is nehéz, most mégis ezen szabad csak elindulnia. 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Energiái nem áramlanak egyenletesen, emiatt hol energikus és lelkes, máskor pedig nincs kedve semmihez. Borúlátóan szemléli sajnos most a világot, és még a legkisebb mozdulat is nehezére esik. Ennek a Szaturnusz bolygó az oka, és pesszimizmusra hajlamosítja, sőt ízületi panaszokra. Keresse meg a módját, hogyan és mivel tudná rosszkedvét ellensúlyozni. 

Rák (június 22. – július 22.)
Hiába próbálja titkolni egyik kollégája iránti érzéseit, a testbeszéde és a nézése mindent elárul. Csak a vak nem veszi észre, hogy mit érez iránta, ezért próbálja meg a közömböst játszani. Igaz, hogy nem a színészkedés nagymestere, de ezzel sok problémát el tud kerülni. Főleg ne áradozzon róla, s ne emlegesse oly gyakran okkal és ok nélkül a nevét a szerettei előtt. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az apró siker is siker, ezért ne legyen elégedetlen az eredményével. Természetesen nehéz megemésztenie, hogy most nem minden tökéletes ebben a helyzetben, de meg kell tanulni néha azt is, hogy mások sikeresebbek. Ne hagyja, hogy a hiúsága és a tökéletességre törekvése elrontsa a kedvét. Kezdje újra még nagyobb lendülettel, s vegye már biztosra a sikert. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Próbálja meg a mostani rossz dolognak is a jó oldalát nézni, hiszen akkor sokkal könnyebben elviseli. Különben sem olyan nagy a baj, mint amennyire azt látja. Sőt, kimondottan kedvező, ha a probléma minden oldalát körbejárja. Igaz, hogy valami veszteség azért éri, de amit nyer, az ellensúlyozza a veszteséget. Igyekezzen reálisan értékelni és még örül is majd neki. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Próbálja elterelni a figyelmét és csak a feladataira koncentrálni, de nem sok sikerrel. A kedvesével eltöltött idő jár a fejében és szinte repdes a boldogságtól. Jó kedvét az egyik ismerősei is azonnal észreveszi és szeretné a részleteket is tudni. Esze ágában sem legyen akárcsak egy szót is elmondani, mert akkor azt már egészen másként és kiszínezve tovább is adja.   

Skorpió (október 23. – november 21.)
Lehangolt és kedvetlen, pedig túlságosan nagy oka nincs is rá. Persze kisebb bosszúságok érik, de ehhez már hozzá van szokva, mivel önhibáján kívül, Skorpió jegyűként nem egyszerű az élete. A letargiája mögött utazási vágy húzódik meg, mert tengerparti napfényes helyre vágyik. Elege van a télből, és legszívesebben a telet akár a gólyák, meleg helyen töltené. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Legyen nagyobb türelemmel az idősebb hozzátartozóival, még akkor is, ha érzi, hogy tökéletesen igaza van. A generációs problémákat nem mindig könnyű áthidalni és sokszor igen nagy tolerancia kell hozzá. Gondolja át, hogy egyszer hasonló helyzetbe kerülhet, hisz mindenki egyszer megöregszik. Konfliktus helyzetet jobb humorral és nagyvonalúsággal kezelni. 

Bak (december 22. – január 20.)
Mielőtt a nagyszabású tervéhez bármilyen jellegű hitelt szeretne felvenni, előtte alaposan gondolja végig az anyagi helyzetét. Ám ne csak a jelenlegi állapotot vegye alapul, hanem hosszútávra tervezzen. Akár több évre előre is lásson, ami természetesen nagyon nehéz, szinte lehetetlen. Hiszen a jövő kiszámíthatatlan és bármikor történhet előre nem látott esemény. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Jobban teszi, ha nem kerget álmokat és nem ragaszkodik olyan kapcsolathoz, amiben egyértelműen csak szenved. Nem szeret háttérbe szorulni és főleg irtózik attól, hogy korlátozzák, vagy zsarnokoskodást kelljen elviselnie. Minél hamarább képes reálisan látni a helyzetét, annál hamarább lesz képes egy új kapcsolatot találni, és egyenrangú partnerként élni. 

Halak (február 20. – március 20.)
Zűrzavarosnak érzi azt helyzetet amiben él, akkor a legjobb, ha a rendcsináláshoz máris nekilát. Kezdje a fölösleges holmik szelektálását, nem érdemes gyűjtögetnie, mert csak a helyet foglalják. Először lehet, hogy alig talál olyan dolgot, amitől könnyen, szívfájdalom nélkül megválna. Ám, ha mégis erőt vesz magán, akkor tapasztalni fogja, hogy egész gyorsan fog menni.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. február 4., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 30., szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2016. augusztus 17., szerda

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!