Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. január 11., hétfő
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. január 11., hétfő

forrás: hirado.hu

A Kos képtelen optimista lenni, a Bikát egészen új elképzelések foglalkoztatják, az Ikrek rutinosan kerüli ki a felállított csapdákat és könnyen győzi le ellenfeleit.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem minden alakul úgy, ahogyan azt eltervezte, és ez aggodalommal tölti el. Ebben a helyzetben nem képes az optimistán hozzáállni a dolgokhoz, hanem ok nélkül is rémeket lát. Nehezen képes elfogadni, hogy mindig minden azonnal nem tud megvalósulni, akár még önhibáján kívül sem. Sőt előfordulhat, hogy le kell mondania a tervéről, ahogy most is.

Bika (április 21.-május 20.)
Már egészen új elképzelések foglalkoztatják, és emiatt teljesen fel van villanyozva. Érzi, hogy mintha a sors is erre az útra szeretné terelni. Ettől még inkább nagy lendülettel igyekszik megvalósítani a tervét. Lépésről lépés igyekszik haladni, pedig a szíve mélyén nagyobb tempót szeretne diktálni. Ám tisztában van vele, hogy minden csak a megfelelő időben fog megtörténni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rutinosan kikerüli a fölállított csapdákat és könnyen legyőzi a riválisait. Arra azonban ügyeljen, hogy csak a lehető legkevesebb információt közölje az ellenfeleivel. Vigyázzon, mert mindent elkövetnek, és számos cselt bevetnek, hogy a céljukat elérjék és háttérbe szorítsák. Azonban az esélyük a nullával egyenlő, ha most képes lakatot tenni a szájára.

Rák (május 21. -június 21.)
Elég bátor ahhoz, hogy merjen letérni a régi útról és egy egészen más irányba induljon el. Régóta érzi, hogy változtatnia kell, mert a múlt eseményei csak folyamatosan nyomasztják. Ritkán merészkedik új esetleg veszélyes vizekre, de amikor már elhatározza, akkor már nem tarthatja vissza semmi és senki. Sőt, nem törődik még a kételkedő és értetlenkedő emberekkel sem.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)
Kielégítőnek találja a szerelmi életét, de nem vonakodna, ha egy új szerelem betoppanna az életébe. Nagyvonalú ezért szívesen kényeztetné anyagilag is a kedvesét, és elhalmozná a szerelmével, a szeretetével. Mint Oroszlán jegyű érzelmei többnyire idealisztikusak, ezért hamar csalódhat. Adjon időt magának, és előbb bizonyosodjon meg érzelmek kölcsönösségéről.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bátran fogjon bele bármilyen tevékenységbe, mert kudarctól vagy csalódástól nem kell tartania. A jó időszaka tovább folytatódik, de attól azonban óvakodnia kell, hogy túlságosan elbízza magát. A túlzott magabiztosság odavezethet, hogy a sikert természetesnek veszi, és nem tesz meg mindent, hogy a célját elérje. Ne kényelmesedjen el, mert a szerencse forgandó.

Mérleg (szeptember 23. -október 22.)
Minden energiáját a munkájára és a pénzkeresésre fordítja, emiatt túlhajszolja magát. Az eredmény azonban nem annyira látványos, mint amennyire reménykedik benne. Emiatt ideges és feszült, s hajlamos a hírtelen haragra és akár a dühkitörésre is. Könnyen megbánthat és megsérthet bárkit a környezetében, amiből akár hosszú időre komoly harag lehet.

Skorpió (október 23. -november 21.)
A megérzései azt súgják, hogy közeleg az új szerelem, és most sem téved. Biztos benne, hogy az újesztendőnek sikeresebbnek kell lennie, mert minden nehézségnek egyszer vége szakad. Optimizmusa már fél siker, a másik feléről pedig a Mars az egyik személyi bolygója gondoskodik. Természetesen a siker csak úgy nem fog az ölébe hullani, sokat kell érte tennie.

Nyilas (november 22. -december 21.)
Fogadalmát, hogy nem vállal magára minden feladatot, eddig még nem sikerült megvalósítani. Pedig szilárd meggyőződése volt, hogy nem lesz nehéz betartania ígéretét. Ám most sajnos újra visszakerült a régi mókuskerékbe, amit már annyira megszokott. Nem csak a fejlett kötelességtudata miatt nem képes nemet mondani, hanem mert élvezi azt, amit csinál.

Bak (december 22.-január 20.)
Örömmel tapasztalja, hogy a régi barátaira ugyanúgy számíthat, mint az elmúlt esztendőben. Hiszen a legkisebb problémája esetén is azonnal a segítségére sietnek. Kérés nélkül, és örömmel teszik, nem csak a régi barátságból származó kötelességből. Melegség járja át a szívét és biztosítja őket, minden esetben viszonozni fogja, ha netán egyszer ők kerülnek bajba.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A rengeteg elfoglaltságára hivatkozva igyekszik kimenteni magát egy találkozó alól, pedig a valódi ok egészen máshol keresendő. Szimpatikusnak találja az illetőt, talán túlságosan is, emiatt inkább visszahúzódik, még mielőtt egyáltalán elkezdődhetne a kapcsolatuk. Már többször megégette magát emiatt úgy gondolja, hogy sokkal jobb félni, mint megijedni.

Halak (február 20. – március 20.)
Nehezen ismeri be hogy hibázott, sőt köti az ebet a karóhoz, ezért állandósítja a feszültséget a családjában. Pedig nagyon egyszerű lenne elismerni, hiszen nem dőlne tőle össze a világ. Mindenki követ el kisebb vagy akár nagyobb hibát is, de csak akkor képes fejlődni és továbblépni az útján, ha igyekszik kijavítani, s legközelebb újra nem elkövetni azokat.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. november 19., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2015. november 21., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2016. március 8., kedd

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------