Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. január 11., hétfő
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. január 11., hétfő

forrás: hirado.hu

A Kos képtelen optimista lenni, a Bikát egészen új elképzelések foglalkoztatják, az Ikrek rutinosan kerüli ki a felállított csapdákat és könnyen győzi le ellenfeleit.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem minden alakul úgy, ahogyan azt eltervezte, és ez aggodalommal tölti el. Ebben a helyzetben nem képes az optimistán hozzáállni a dolgokhoz, hanem ok nélkül is rémeket lát. Nehezen képes elfogadni, hogy mindig minden azonnal nem tud megvalósulni, akár még önhibáján kívül sem. Sőt előfordulhat, hogy le kell mondania a tervéről, ahogy most is.

Bika (április 21.-május 20.)
Már egészen új elképzelések foglalkoztatják, és emiatt teljesen fel van villanyozva. Érzi, hogy mintha a sors is erre az útra szeretné terelni. Ettől még inkább nagy lendülettel igyekszik megvalósítani a tervét. Lépésről lépés igyekszik haladni, pedig a szíve mélyén nagyobb tempót szeretne diktálni. Ám tisztában van vele, hogy minden csak a megfelelő időben fog megtörténni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rutinosan kikerüli a fölállított csapdákat és könnyen legyőzi a riválisait. Arra azonban ügyeljen, hogy csak a lehető legkevesebb információt közölje az ellenfeleivel. Vigyázzon, mert mindent elkövetnek, és számos cselt bevetnek, hogy a céljukat elérjék és háttérbe szorítsák. Azonban az esélyük a nullával egyenlő, ha most képes lakatot tenni a szájára.

Rák (május 21. -június 21.)
Elég bátor ahhoz, hogy merjen letérni a régi útról és egy egészen más irányba induljon el. Régóta érzi, hogy változtatnia kell, mert a múlt eseményei csak folyamatosan nyomasztják. Ritkán merészkedik új esetleg veszélyes vizekre, de amikor már elhatározza, akkor már nem tarthatja vissza semmi és senki. Sőt, nem törődik még a kételkedő és értetlenkedő emberekkel sem.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)
Kielégítőnek találja a szerelmi életét, de nem vonakodna, ha egy új szerelem betoppanna az életébe. Nagyvonalú ezért szívesen kényeztetné anyagilag is a kedvesét, és elhalmozná a szerelmével, a szeretetével. Mint Oroszlán jegyű érzelmei többnyire idealisztikusak, ezért hamar csalódhat. Adjon időt magának, és előbb bizonyosodjon meg érzelmek kölcsönösségéről.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bátran fogjon bele bármilyen tevékenységbe, mert kudarctól vagy csalódástól nem kell tartania. A jó időszaka tovább folytatódik, de attól azonban óvakodnia kell, hogy túlságosan elbízza magát. A túlzott magabiztosság odavezethet, hogy a sikert természetesnek veszi, és nem tesz meg mindent, hogy a célját elérje. Ne kényelmesedjen el, mert a szerencse forgandó.

Mérleg (szeptember 23. -október 22.)
Minden energiáját a munkájára és a pénzkeresésre fordítja, emiatt túlhajszolja magát. Az eredmény azonban nem annyira látványos, mint amennyire reménykedik benne. Emiatt ideges és feszült, s hajlamos a hírtelen haragra és akár a dühkitörésre is. Könnyen megbánthat és megsérthet bárkit a környezetében, amiből akár hosszú időre komoly harag lehet.

Skorpió (október 23. -november 21.)
A megérzései azt súgják, hogy közeleg az új szerelem, és most sem téved. Biztos benne, hogy az újesztendőnek sikeresebbnek kell lennie, mert minden nehézségnek egyszer vége szakad. Optimizmusa már fél siker, a másik feléről pedig a Mars az egyik személyi bolygója gondoskodik. Természetesen a siker csak úgy nem fog az ölébe hullani, sokat kell érte tennie.

Nyilas (november 22. -december 21.)
Fogadalmát, hogy nem vállal magára minden feladatot, eddig még nem sikerült megvalósítani. Pedig szilárd meggyőződése volt, hogy nem lesz nehéz betartania ígéretét. Ám most sajnos újra visszakerült a régi mókuskerékbe, amit már annyira megszokott. Nem csak a fejlett kötelességtudata miatt nem képes nemet mondani, hanem mert élvezi azt, amit csinál.

Bak (december 22.-január 20.)
Örömmel tapasztalja, hogy a régi barátaira ugyanúgy számíthat, mint az elmúlt esztendőben. Hiszen a legkisebb problémája esetén is azonnal a segítségére sietnek. Kérés nélkül, és örömmel teszik, nem csak a régi barátságból származó kötelességből. Melegség járja át a szívét és biztosítja őket, minden esetben viszonozni fogja, ha netán egyszer ők kerülnek bajba.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A rengeteg elfoglaltságára hivatkozva igyekszik kimenteni magát egy találkozó alól, pedig a valódi ok egészen máshol keresendő. Szimpatikusnak találja az illetőt, talán túlságosan is, emiatt inkább visszahúzódik, még mielőtt egyáltalán elkezdődhetne a kapcsolatuk. Már többször megégette magát emiatt úgy gondolja, hogy sokkal jobb félni, mint megijedni.

Halak (február 20. – március 20.)
Nehezen ismeri be hogy hibázott, sőt köti az ebet a karóhoz, ezért állandósítja a feszültséget a családjában. Pedig nagyon egyszerű lenne elismerni, hiszen nem dőlne tőle össze a világ. Mindenki követ el kisebb vagy akár nagyobb hibát is, de csak akkor képes fejlődni és továbblépni az útján, ha igyekszik kijavítani, s legközelebb újra nem elkövetni azokat.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 07. 25.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. május 18., szerda

Edit

Napi horoszkóp – 2015. november 12., csütörtök

Edit