Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. február 27., szombat
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. február 27., szombat

forrás: hirado.hu

A Rák kedvességgel és gondoskodással vidítja fel a párját, a Szűz különleges napra számíthat kellemes élményekkel, a Bak nagyobb befektetésen töri a fejét.

Kos (március 21.-április 20.)
Ügyesen nyúl olyan témához, amiből komoly haszna lehet. Mindenkit megelőzve észreveszi a nagy lehetőséget, és igyekszik a leleményességét kamatoztatni. Tisztában van vele, hogy nem azonnal fog a pénztárcája megtelni, de nem bánja, mert tudja, hogy a sűrű fillér többet ér, mint a ritka forint. Lényegesnek tartja, hogy folyamatos legyen a bevételi forrása.

Bika (április 21.-május 20.)
Magányosnak érzi magát, s emiatt egyre jobban bezárkózik. Pedig nem ez a megoldás, a lelki problémájára, hanem éppen az ellenkezője, hogy kimegy a külvilágba. Ha nem nyit az emberek felé, hanem elzárkózik attól, hogy társaságba menjen vagy vendégül lásson bárkit is, akkor egyre rosszabbul fogja érezni magát. Érdemes elgondolkodnia a változtatáson.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Könnyedén, szinte félvállról veszi a párja megjegyzéseit. Pedig hibát követ el, ha nem akarja meghallani a szavai mögött meghúzódó neheztelést. Ne söpörje a problémákat a szőnyeg alá, mert előbb vagy utóbb, de szembesülnie kell majd azok következményeivel. Inkább üljenek le és szenteljen időt arra, hogy mindent alaposan, nyugodtan átbeszéljenek.

Rák (június 22.-július 22.)
Kedvességével és gondoskodásával felvidítja a párját, mert érzi, hogy valami bántja. Igyekszik olyan szeretetteli légkört teremteni, amelyben, ha akarja, akkor elmondhatja a problémáit. Nagyon fontosnak tartja a bizalmat, s ezt sugározza a kedvese felé. A szívén viseli a sorsát, s mivel nem szokott ennyire magába fordulni, ezért a megérzése azt súgja, hogy segítenie kell neki.

Oroszlán (július 23. -augusztus 22.)
Élvezi, hogy a társaság központja lehet, de nem veszi észre, hogy a kollégái közül nem mindenki örül a sikerének. Emiatt igyekeznek összefogni egymással és mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a népszerűségét. Tudatosan a helyére pályáznak, véd és dac szövetséget alkotnak, csak azt nem veszik figyelembe, hogy ez édes kevés a sikerhez.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Különleges napra számíthat, kellemes élményekkel. Átlagosan indul a napja, és nem is sejti, hogy a párja milyen meglepetésre készül. Olyan ügyesen titkolta idáig, hogy nem is sejtette, hogy min töri a fejét. Így valóban váratlanul éri az ajándéka, s alig képes megszólalni. Mindig tisztában volt vele, hogy remek szervező és egy nagyvonalú, szeretetre méltó ember.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem érzi jól magát, de ennek ellenére szeretné ígéretét betartani és szeretteivel tartani. Próbálja titkolni, hogy valami nincs rendben önnel, ami egy ideig sikerül is. Ám végül a színészi alakítása nem jár sikerrel, s kénytelen elismerni, hogy jobban szeretne otthon maradni. Először még erősködik, hogy nincs semmi baja, de végül maradnia kell.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Igyekszik érvényre juttatni akaratát, de nem sok sikerrel. Nincs hozzá szokva, hogy szerettei ellenállását nem tudja legyőzni, hisz legtöbbször az történik, amit elképzel. Most viszont hiába veti be a szokásos fegyvertára minden egyes darabját, a próbálkozása nem jár sikerrel. A kudarcot nehezen viseli, és azon töri a fejét, miként adja majd vissza nekik.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Igazán nem lehet oka panaszra, mert a párkapcsolat terén a szerencsések közé tartozik, hiszen mindent képesek megbeszélni a párjával. Így könnyebben elsimítja a fellépő vitákat, s nem lesz belőle hosszantartó veszekedés vagy mosolyszünet. Természetesen a kölcsönös alkalmazkodás sem elhanyagolható szempont, mert anélkül nincs békesség.

Bak (december 22.-január 20.)
Nagyobb befektetésen töri a fejét, amihez segítséget szeretne igénybe venni, mert nem akar egyedül dönteni. Bár józan és gyakorlatias ember, de vannak dolgok, amihez nem ért tökéletesen, ezért nem is akar kockáztatni. Hiszen nem veszteséget szeretne, hanem nyereségre akar szert tenni. Ahhoz pedig be kell látnia, hogy jobb, ha megbízik egy szakember tudásában.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Új dolgok iránt érdeklődik, olyan szokatlan témával szeretne foglalkozni, amin mások megrökönyödnek. Bántja, hogy környezete most is értetlenül áll az új hobbija előtt, de túlzottan sokáig nem foglalkozik vele, mert megszokta, hogy gyakran meghökkent másokat. Inkább annak örül, hogy végre azzal foglalkozhat, amivel már régóta szeretett volna.

Halak (február 20.-március 20.)
Nagy lépést tesz a lelki fejlődés útján, ha képes belátni, ha egy adott helyzetben hibázik. Hamarább megoldódnak a problémái, ha nem azt nézi, hogyan tudna kibújni a felelősség alól. A konfliktus kezelése is könnyebb lesz, ha kompromisszumra törekszik. Szerencsére a Neptunusz bolygó a segítségére van, hogy most a szokásosnál is együttérzőbb.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. június 30., csütörtök

Edit

Napi horoszkóp – 2016. február 21., vasárnap

Edit

Te is lehetsz látnok: 12 csillagjegy képességei

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------