Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. február 25., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. február 25., csütörtök

forrás: hirado.hu

A Vízöntő most túlságosan heves, a Halak állandó rohanásban van, a Nyilas szerelmi élete tökéletes.

Kos (március 21.-április 20.)
Valami izgalomra vágyik, mert úgy érzi, állóvíz az élete. Szívesen kockáztatna, ha lenne valami vagy valaki, akiért érdemes lenne mindent egy lapra feltenni.  Nem fél a kihívásoktól, pedig jól tenné, ha meggondoltabb lenne, hogy a cselekedetei ne hozzák kellemetlen helyzetbe. Meg sem fordul a fejébe, hogy olyan csapdába is kerülhet, amiből nem tud kikecmeregni. 

Bika (április 21.-május 20.)
Minden áron bizonyítani akar elsősorban önmagának, de a környezetének is. Pedig a versenyszellem állandó hajszolása kimeríti és fáradékonnyá teszi. A fölösleges szorongások, hogy nehogy hibát vétsen, pedig álmatlansághoz vezethetnek. Próbáljon meg kicsit lazítani, nem görcsösen a céljait elérni. A folytonos idegesség a családi életében is konfliktushoz vezethet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Egyre inkább úgy érzi, hogy a kapcsolata kezd kihűlni. Nem szívesen vett tudomást idáig róla, és igyekezett elterelni a gondolatait a problémákról. Most azonban tudja, ha így folytatódik, akkor nem sok értelme van, hogy együtt maradjanak. Elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy újra közel kerüljenek egymáshoz. Bízik benne, hogy minden helyre jön.   

Rák (június 22.- július 22.)
Esemény dús napra számíthat, és izgalmakban nem szenved hiányt. Jó és kevésbé jó dolgok történnek az életében, de ez ne jelentse azt, hogy elkeseredjen, vagy ami rosszabb, elkezdjen fölöslegesen aggódni. Ilyen nap nem egy volt már az életében, de az is elmúlt, ahogy ez is el fog múlni. Igyekezzen hamar megoldani és túl lenni a kevésbé kellemes dolgokon is. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Kénytelen belátni, hogy az utóbbi időben kissé elhanyagolta a szeretteit, mert minden idejét és energiáját a pénzkeresésre fordította. Igaz, hogy szépen halad előre mind egzisztenciálisan, mind anyagilag, csak éppen a magánélete már kezd romokba heverni. Szerencsére még időben észbe kap, és meghallja a társa jogos kérését, intő szavait és az okos tanácsait. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ne utasítgassa a szeretteit, hanem inkább kérje meg őket, ha szeretné, hogy valamit megtegyenek. A szép szóra mindenki sokkal jobban reagál, és ha nem is lelkesedve vagy kirobbanó örömmel, ha de elvégzik, a rájuk kirótt feladatot. Ám, ha nem megfelelő a hangsúly, akkor vagy elengedik a fülük mellett vagy húzzák az időt, de sztrájkot is kezdeményezhetnek. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem kötelező a társa minden szeszélyét elviselnie, csak azért mert nem akar egyedül maradni. Érdemes lenne megbeszélni a problémáit és elmondani a bánatát. A néma gyereknek az anyja sem érti a szavát, tartja a közmondás, ezért egy alkalmas időpontban hozakodjon elő a gondjával. Lehet, hogy nem tudja a párja, hogy mi bántja vagy nem akarja észrevenni. 

Skorpió (október 23. – november 21.)
Váratlan kiadás miatt főhet a feje. Úgy érkezik, mint derült égből a villámcsapás, és ezt a békát kénytelen lenyelni. A legjobban az bántja, hogy igyekszik a lehető legkevesebbet költeni felesleges dolgokra, s most mégis mélyen a zsebébe kell nyúlnia.  Úgy érzi, hogy még az ág is húzza, de a bosszúságát igyekszik magában tartani, hogy ne bántson senkit. 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Szerelmi életére nem lehet oka panaszra, mert hódolókból nem szenved hiányt. Élvezi a sikereit, de esze ágában sincs bárkivel is kikezdeni. Szilárdan állja az ostromlást, mert semmi kedve egy könnyű viszonyba vagy egy éjszakás kalandba bonyolódni. Könnyelműsége miatt előfordult, hogy engedett a csábításnak, de kár volt, mert nem sok örömet talált benne. 

Bak (december 22. – január 20.)
Az új párjával, ha találkozik, legyen önmaga ne akarjon szerepet játszani. A félelmei vagy a megfelelni vágyása görcsössé teheti a fellépését, ami újabb félelmeket szül, s ilyenkor már elindul az ördögi kör. Vegye lazábbra a randevút, hisz nem az élete múlik ezen. Élvezze a vele töltött perceket és igyekezzen minél jobban megismerni, hogy megtudja, hogy ő e az igazi. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Rendkívül impulzív, heves, emiatt hajlamos a meggondolatlan cselekvésekre. Könnyen beleugorhat olyan dolgokba, aminek később beláthatatlan következményei lehetnek. Ne kockáztasson sem a szerelemben sem az üzleti életben. Ne adjon nagyobb összeget kölcsön, de ne is gondolkozzon hitel felvételében. Halassza el a hivatalos vagy jogi ügyek intézését. 

Halak (február 20. – március 20.)
Állandó rohanásban van, mert túl sokat vállal magára, s mert nem jól szervezi meg a napjait. Mindent egyszerre akar megoldani, s lehető leggyorsabban. Kifejezetten legyen óvatos a közlekedésben, mert gondolatai máshol járnak, és kevésbé tud a forgalomra koncentrálni. Amennyiben gyalogosan közlekedik, akkor is legyen körültekintő mielőtt lelép a járdáról.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. július 30., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2017. március 9., csütörtök

Edit

Olasz szerelmi horoszkóp: ha kíváncsi vagy, milyen lesz a szerelmi életed 2017-ben

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------