Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. február 24., szerda
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. február 24., szerda

forrás: hirado.hu

A Kos könnyen halad előre, hála egy barátjának, a Bak környezetén vezeti le mérgét, a Halaknak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Kos (március 21. – április 20.)
Baráti segítség révén könnyen halad az útján, és azokat az elképzeléseit is meg tudja valósítani, amiben már nem is reménykedett. Még álmában sem gondolta, hogy egy emberként álltak az elképzelése mellé. Rendkívüli boldogság tölti el, és persze nem csak azért, mert sikerül elérni a célját, hanem mert olyan barátai vannak, akikre minden helyzetben számíthat.

Bika (április 21. – május 20.)
Elhúzódó emésztési panaszokra számíthat, főleg, ha nem ismer mértékét. Kerülje a nehezen emészthető vagy zsíros ételeket, mert a mája és a gyomra komolyan megsínyli az akaratgyengeségét. Ne engedjen a csábításnak bármennyire is nehezére esik. Az sem jelent semmit, ha idáig szinte még a vasszeget is meg tudta enni. Óvatosan a szeszes italokkal is! 

Ikrek (május 21. – június 21.)
Most egy időre fellélegezhet, mert ügyesen megoldotta a már – már reménytelennek látszó ügyet. Ám ne üljön továbbra is a babérjain, mert a veszély akár egész más álarcban, de megjelenhet. Jobban teszi, ha egy ideig visszahúzódik, míg megnyugszanak a kedélyek. Higgadtságra és még egy kis türelemre van szüksége és hamarosan visszatérnek a kevésbé problémás napok.

Rák (június 22.- július 22.)
Szélsőség jellemzi a párkapcsolatát, következetlen és ennek issza most a levét.  A Plútó bolygó miatt túlságosan felnagyítja a problémákat, ezért ott is bajt szimatol, ahol nem kellene. Hírtelen felindultságában, könnyen olyan szavakat vág a párja fejéhez, amitől jogosan neheztel. Persze azonnal megbánja indulatosságát, és akkor átvált túlságosan kedvesbe. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Túlságosan nagy reményeket fűz bizonyos dolgokhoz és biztos a sikerben. Pedig a túlzott magabiztossága veszélyeket rejthet. Igaz, anyagi téren jó időszak elé néz, nem kell pénzügyi gondoktól tartania. Ám minden anyagi tartalék leapad egyszer, ezért jól teszi, ha megfontoltan költekezik. Tartsa szem előtt, hogy nem fogja a sors mindig a tenyerén hordozni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Segítőkészségét, s hogy „nagy a szíve „közvetlen környezetében könnyen kihasználhatják. Ezért kétszer is gondolja meg, hogy kivel, és mennyire nagylelkű, ugyanis jószívűsége következményét később megbánhatja. Minden erejét igyekezzen összeszedni főleg akkor, ha nem ért egyet a szerettei anyagi téren megnyilvánuló nagyvonalú, kéréseivel, és igényeivel.   

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Elhatározza, hogy végre egy kicsit lazít, és kimozdul otthonról munka után.  Jó ötletnek bizonyul, mert a párja is örömmel fogadja az ötletét. Tisztában van vele, hogy időnként szüksége van a kikapcsolódásra és a felhőtlen szórakozásra, hogy másnap ismét újult erővel vethesse bele magát a munkájába. Elhatározza, hogy gyakrabban szervez programot.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne magában bosszankodjon, hanem álljon a sarkára, még akkor is, ha ez vitatkozással vagy veszekedéssel járna. Időnként mindenképpen érdemes vállalnia ezt a kellemetlen feladatot, hogy lássák, hogy ki mer állni az igazáért. Természetesen csak akkor, amikor egyértelmű, hogy igaza van, vagy jogos az igénye. Véleménye túl erős kifejezésétől óvakodjon.  

Nyilas (november 22. – december 21.)
Hiába is szeretné, most nem hullik semmi sem ingyen az ölébe. Minden elképzeléséért keményen meg kell dolgoznia, mert csak így érhet célba. Nem könnyű ezt elfogadnia, de másképp nem jut előre. Pedig létfontosságú, hogy tervét megvalósítsa, mert a pénzügyi forrásai kiapadóban vannak. Ne várja meg, amíg komoly anyagi gondjai lesznek, hanem időben lépjen. 

Bak (december 22. – január 20.)
A mérgét és az elégedetlenségét a környezetén vezeti le, pedig ezzel hosszútávon megmérgezi a kapcsolatát velük. Még, ha nem is mutatják ki a nem tetszésüket, azért a viselkedését egyhamar biztosan nem felejtik el. Igyekezzen uralkodni magán, mert ők nem tehetnek a rossz kedvéről. Ne égessen fel minden hidat maga mögött, szüksége van rájuk. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legszívesebben menne a feje után, s nem hallgatna senkire, de szerencsére kész a kompromisszumkötésre. Képes mindenkivel megtalálni a megfelelő hangot, s ha nem is ért velük mindenben egyet, akkor is olyan módon fejezi ki a véleményét, hogy azzal nem konfrontálódik senkivel. Ezt a jegyében járó Vénusz bolygónak köszönheti. 

Halak (február 20. – március 20.)
Könnyelműsége következtében mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Nehezen látja be, hogy hibázott, s hogy csak saját magának köszönheti az anyagi kárt. Pedig érdemes komolyan venni az intő jeleket, mert az életben minden tettünknek következménye van. Amit a sors előbb, de legkésőbb utóbb biztosan behajtja. Érdemes minél hamarabb tanulnia a hibájából.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2018. Március 11.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2017. február 8., szerda

Edit

Jövendölés kockákkal

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------