Image default
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. augusztus 14., vasárnap

forrás: hirado.hu

Az Oroszlán végre megérti, hogy kár egy nem működő kapcsolathoz ragaszkodni, a Skorpió ha nehezen is, de enged a zárkózottságból, a Nyilas újabb figyelmeztetést kapott a sorstól.

Kos (március 21.-április 20.)
Amennyiben gépkocsiba ül, akkor legyen megfontolt és tartsa be a közlekedési szabályokat és a sebesség határokat is, nehogy megbüntessék. Sajnos az Uránusz bolygó még mindig a jegyében tartózkodik így hirtelen és nem várt eseményeket idézhet elő, vagy megmagyarázhatatlan helyzeteket teremt.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem tudja, hogy miért, de biztosan érzi, hogy most a szerencse a pártfogásába veszi. Egy percig se habozzon, hanem adjon esélyt neki, mert ha optimistán áll a dolgokhoz, azzal biztosan csak nyer. Kialakulóban van egy új kapcsolat is, ne zárkózzon el tőle, mert nem fog csalódni. Talán a szerelemben eddig óvatos volt, de most bátran kockáztasson.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Semmi kedve vitatkozni, ezért inkább a jól bevált módszerét alkalmazza, azaz visszavonul. Már megtapasztalta, ha a közömbösség álarca mögé bújik, akkor a vihar hamar csillapodik. Mivel győzni úgy sem tud, akkor minek hadakozna, azzal úgyis csak az idegeit rongálja. Ez a taktika még mindig bevált és a vihar, ahogy jött olyan gyorsan elmúlik.

Rák (június 22.-július 22.)
El sem akarja hinni, hogy ez végre egy feszültségektől mentes nap. Szerencsére könnyen szót ért a szeretteivel és az otthoni teendőivel is hamar végez. Igaz, mindenki kiveszi részét az otthoni teendőkből, amin nagyon csodálkozik. Máskor ezt csak nagy viták árán tudja elérni, de abban sincs sok köszönet. Úgy látszik, a szép szónak hatalma van.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Hirtelen rádöbben, hogy fölöslegesen ragaszkodik egy olyan ideje múlt kapcsolathoz, ami már semmi jót nem ígér. Elhatározza, hogy nem húzza az időt, mert belátta, hogy ez a kapcsolat már nem működik. Inkább végleg elengedi a társát, mert így mind a kettőjük még boldog lehet valaki más oldalán. A szép emlékeket pedig megőrzi a lelkében.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nagyon sajnálja, hogy már letelik a szabadsága, mert remekül érezte magát a kedvesével. Szinte repültek a napok, pedig még nagyon szívesen maradna. El is határozza, hogy még máskor is kivesz pár napot, és meglepi a társát egy kellemes nyaralással. Érzi, hogy nem csak a kapcsolatának tett jót a pihenés, hanem idegeinek is, mert szinte újjászületett.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Miután gondosan elrendezett mindent, abban reménykedik, hogy nem csúszik hiba a számításába. Szeretne egy kicsit szabad lenni a mai napon, de ezt a társa nem érti meg, ezért kell cselhez folyamodnia. Így is rendkívül sokat kockáztat, mert kedvese hajlamos mindjárt a legrosszabbra gondolni, és nagy féltékenységi jelenetet rendezni.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Túlzott zárkózottsága most a kárára van. Megjelenik életében egy új társ, végre kimozdítja az elefántcsonttornyából. Nem kell rögtön a legrosszabbtól tartania, és olyan dolgokra gondolnia, aminek semmi köze sincs a valósághoz. Merjen kockáztatni, hisz mit veszíthet, legfeljebb szerelmes lesz. A boldogság meg nem is rossz állapot, főleg ha tartós.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Már nem először kapott figyelmeztetést a sorstól, de mégsem törődik vele. Valahogy nem akar tudomást szerezni róla, hogy változtatnia kellene, mert az út, amin halad, az nem vezet sehova. A jegyében járó Szaturnusz bolygó szemmel tartja és igyekszik egyengetni az útját. Vegye komolyan, mert vele nem érdemes újat húznia, mert rosszul járhat.

Bak (december 22.-január 20.)
Nagyon örül neki, hogy ragaszkodott az elképzeléséhez, mert beigazolódott, hogy jól döntött. Remekül telik a napja, és a párja is végül belátja, hogy érdemes volt elfogadnia az ötletét. Egyáltalán nem törődik azzal, hogy kinek van igaza, mert azt tartja a legfontosabbnak, hogy jól érezzék magukat. Hisz mit érne a győzelme, ha közben haragban lennének egymással.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Szívesen elutazna valahová a szabadsága alatt, de annyi jobbnál jobb ajánlat között válogathat, hogy emiatt a bőség zavarában szenved. A lehetőségek közül nehéz választania főleg azért, mert a családtagjaitól szabad kezet kapott. Szereti, ha a saját útján járhat, de ez az önállóság kimondottan nyomasztja, mert mindenkinek a kedvébe akar járni.

Halak (február 20.-március 20.)
Csak akkor ússza meg a csalódást, ha hallgat a megérzéseire. Halak jegyűként a hiszékenysége ellenére is nagyon jó emberismerettel rendelkezik. Valahogy mindig ráérez a lényegre, és a megérzése később gyakran beigazolódik. Sajnos még akkor is, amikor negatív dolgokra tapint rá. Viszont akkor nagyon sebezhető, ha a szerelemről van szó, mert idealista.

 

Hasonló hírek

A szerdai nap angyali üzenete

info

Napi horoszkóp – 2017. 07. 18.

Edit

Napi horoszkóp – 2015. április 6., hétfő

info