Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2016. április 13., szerda
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2016. április 13., szerda

forrás: hirado.hu

Az Ikrek most bárkivel könnyen összerúghatja a port, a Nyilas szeretteivel kerülhet konfliktusba, a Halaknak még várni kell, a szerelmi seb lassan gyógyul.

Kos (március 21.-április 20.)
Szeret az élen járni és vezetni, de ebben az esetben jól teszi, ha igyekszik a munkájába másokat is belevonni. Sokkal jobban jár így, mert a felelősség is megoszlik. Amennyiben szükséges a siker eléréséhez, akkor a stafétabotot gondolkodás nélkül adja át valakinek, ne akarjon mindent egyedül csinálni. Csak a cél lebegjen a szeme előtt, semmi más.

Bika (április 21.-május 20.)
Szerelmi bánatra a legjobb ellenszer a környezetváltozás. Miért maradna otthon és emésztené magát, amikor néhány napra el is utazhatna? A célállomást a pénztárcájához mérten szabja, nem érdemes sem túlköltekeznie, sem pedig fogához vernie a garast. Biztos lehet benne, hogy nem bánja meg, ha pihen egy keveset és új élményekkel feltöltődve tér vissza.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Akarata ellenére a környezetében élőkkel könnyen összerúghatja a port, pedig szüksége lenne rájuk. Ingerült és türelmetlen, sőt a kritikus megjegyzései miatt akár örökre is megszakadhat néhány ismerősével a kapcsolata. Mindezt a Mars bolygó okozza, ami az egészségi állapotára is kihathat. Főleg ízületi panaszok vagy hörgő és tüdőgyulladás formájában.

Rák (június 22.-július 22.)
Függetlenül attól, hogy ma 13-a van, nem kell tartania különösebb kellemetlenségektől. Ezért fölöslegesen ne csináljon semmiből sem gondot magának. Élvezze az életet, már amennyire az ideje és a lehetősége engedi. Mindegy, hogy babonás-e vagy sem, már csak a játék kedvéért esetleg kitölthet egy lottószelvényt. Lehet, hogy a Fortuna kegyeibe fogadja.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Anyagi helyzetére a változékonyság jellemző. Ugyanis, hol leapad a pénztárcája tartalma, hol pedig váratlanul pénz áll a házhoz. Hangulata egyenes arányban van a pénzügyi helyzetével, és amikor kevés a pénze, az a kedvére is kihat. Kimondottan utálja, ha nincs elég pénze, és valamiben is szűkölködnie kell. Ilyenkor inkább nem is találkozik senkivel.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Megkímélheti magát egy csomó idegeskedéstől, ha mindent ráhagy egy közeli rokonára. Nem érdemes ujjat húzni vele, mert csak a rövidebbet húzza. Legjobb, ha bőszen bólogat és helyesel, mert akkor hosszú távra nyugalma lesz. Ám, ha merészel más véleményen lenni, akkor bizony sok jóra ne számítson, legfeljebb gyomorgörcsre és hasogató fejfájásra.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A párkapcsolatban élők életében szélcsendes időszak következik be. Személyi bolygójuk a Vénusz egy ideig gondoskodik róla, hogy szeretetben és viszonylagos békességben éljenek. A harmónia attól is függ, hogy mennyire képesek szabadságvágyukat háttérbe szorítani. Az egyedül élők egy új társ eljövetelében reménykedhetnek, ne adják fel a keresést.

Skorpió (október 23-november 21.)
Jobbnak látja, ha félre áll és nem harcol, hanem inkább ráhagyja a dolgot a főnökére. Megérzése azt súgja, jobb, ha visszakozót fúj, ha nem akarja összerúgni a port vele. Igaz, hogy legszívesebben jól megmondta volna a véleményét neki, de még vár vele. Majd akkor szembesíti az igazsággal, ha már talált magának új munkahelyet. Azt a kis időt már kibírja.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Szerettei közül valakivel komoly összeütközésbe kerülhet. Sértődése jogos, mert olyan éles kritikát kap az illetőtől, amit nem érdemel meg. Főleg azért érzi igazságtalannak, mert a szívét és a lelkét is kitette, hogy a kedvébe járjon. Az igazságérzetét annyira megbántotta, hogy egy darabig látni sem akarja. Úgy érzi, hogy idő kell, amíg a szívében a mély seb begyógyul.

Bak (december 22.-január 20.)
Régi kedvese emléke kezd feledésbe merülni, már nem fáj a hiánya. Ebben szerepet játszik új párja is, aki, ha még ha nem is pótolja, de mindenképp segíti elfelejteni. Bár újra kezdené a régi párja, már nem szeretne kockáztatni, mert úgy gondolja, hogy aki egyszer elment, az elmehet máskor is. Felmelegítve csak a káposzta jó. Ezért megpróbál új életet kezdeni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Közel sem olyan magabiztos, mint máskor, ezért nem mer kezdeményezni a szerelemben. Fontos lenne, hogy magabiztosan haladjon a célja felé, mert a szíve csücske sem olyan bátor, mint amilyennek mutatja magát. Neki annyi az előnye, hogy kiváló színészi adottsága révén jól álcázza félelmeit. Szedje össze minden erejét és tegye meg ön az első lépést.

Halak (február 20.-március 20.)
A végleges gyógyulásra még várnia kell, mert a seb, amit kapott, nem gyógyul egyhamar. A gyógyulás folyamata attól is függ, hogy mennyire szeretné azt. Halak jegyűként szereti áldozatnak érezni magát a munkahelyén vagy a szerelemben. Az utóbbiban van is oka rá, de ezt csak magának köszönheti. Valakiben bízott, akiben nem kellett volna.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. november 23., hétfő

Edit

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 29., szombat

Edit

Heti horoszkóp június 12-től 17-ig: a Bika párra lelhet, a Rák jó pénzhez jut

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!