Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2015. szeptember 3., csütörtök

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 3., csütörtök

Hirdetés

forrás: hirado.hu

Az Ikrek kitűnően érzi magát, majd szétveti a jókedv, az Oroszlán viszont nehezen birkózik meg egy magánéleti problémájával, a Skorpió érzékeny és sértődékeny hangulatban van.

Kos (március 21.-április 20.)
Mindent megtesz, hogy elérje a célját, ezért nem sajnálja sem az idejét sem a pénzét. Minél nagyobb erőkifejtésre van szükség, annál lelkesebb és kitartóbb. Biztosra veszi a sikert, meg sem fordul a fejében, hogy veszíthet. Pedig csak akkor söpörheti be az elismerést, ha betartja a szabályt, hogy többet ésszel, mint erővel. A legnagyobb ellensége most a türelmetlensége.

Bika (április 21.-május 20.)
Munkahelyén a szokásosnál is jóval többet kell dolgoznia. Teljesen új feladattal kell megbirkóznia, ami szorongást okoz, mert a legjobb teljesítményt szeretné nyújtani. A zűrzavaros helyzetben nem lát tisztán, ezért arra törekszik, hogy ne hagyjon a munkájával kapcsolatban még egy csekély támadási felületet sem. Így inkább még a lustább kollégák feladatát is átvállalja.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kitűnően érzi magát, majd szétveti a jókedv, ami mögött kiegyensúlyozott magánélete húzódik meg. Igaz, a boldogság nem hullott az ölébe, keményen meg kellett dolgoznia érte. Sokat tanult a hibákból és a nézeteltérésekből, és most már nagyon vigyázz arra, hogy ne halogassa a problémák megbeszélését. Jobb hamar túl lenni a konfliktuson, és soha többé nem felemlegetni.

Rák (június 22.-július 22.)
Túlfűtöttségét a személyes kapcsolataiba viszi bele, ezért nem könnyű a mai nap kijönni önnel. Még az apró problémákat is felnagyítja, és teljesen fölöslegesen bosszankodik olyan eseményeken, amelyekhez alapjában véve semmi köze. Belső nyugtalanság gyötri, emiatt nehezen képes uralkodni magán, pedig elsietett megjegyzéseivel sorra megbántja a környezetében élőket.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Régóta húzódó magánéleti problémájával egyre nehezebben birkózik meg, s ez akár kellemetlen gyomorpanaszokhoz is vezethet. Hangulata hullámzó, az életkedve sem a régi, jóformán semmihez sincs kedve. Egyre jobban magába zárkózik, amivel csak tovább ront a helyzetén. Nem képes kibeszélni a bánatát, mert attól fél, hogy akkor sebezhetővé válik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Párja kérdéseire kitérő válaszokat ad, és inkább ködösít, hogy elkerülje az esetleges szemrehányásokat. A könnyebbik út választása mellett dönt, mert semmi kedve egy végeláthatatlan lelkizéssel a maradék kis szabad idejét elrontani. Szíve mélyén attól tart, hogy megbánthatja a kedvesét, de már nagyon fogytán a türelme, mert szeretne kiszabadulni ebből a kényes helyzetből.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nosztalgikus hangulatban van, és a régi szép emlékek jutnak az eszébe, melyek az öröm és a megnyugvás helyet inkább felbolygatják a lelkét. Lelkiismeret-furdalással küszködik, és teljesen fölöslegesen ostorozza magát olyasmiért, ami már a múlté. Minek olyan dolgokkal foglalkoznia és emészteni magát miatta, ami rég elmúlt és vissza már nem hozható?

Skorpió (október 23.-november 21.)
Érzékenykedés és sértődés helyett inkább azonnal tisztázza a félreértéseket. Kár találgatnia vagy elméleteket gyártania, amit azután úgy formál, és alakítgat, ahogy kedve tartja. Általában leghasznosabb az egyenes út, most is ez a legpraktikusabb. Igaz, ezzel komoly kockázatot vállal, de legalább tisztán látja, hogy mi a szándéka annak, aki megbántotta.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Anyagi fellendülésre vágyik és gyorsan szeretne pénzhez jutni, de csak akkor sikerül, ha a vágyait nem hagyja a fellegekben szárnyalni. Amennyiben ingatlaneladáson töri a fejét, akkor vagy engednie kellene az árból, vagy bele kell törődnie, hogy ki tudja, mikor lát pénzt belőle. Van esélye egy jó üzlet megkötésére, de csak akkor, ha megmarad a realitás talaján.

Bak (december 22.-január 20.)
A kis eredmény is eredmény, és ebben az esetben a csekély sikernek is örülnie kell. Ne csak a saját szemszögéből lássa a helyzetet, és ne akarja a tempóját ráerőltetni a párjára! A gyorsaság nagy előny, de nem mindegy, hogy mikor alkalmazza. Nemrég még annak is nagyon örült volna, ha a dédelgetett álma megvalósult volna. Most jobb, ha megelégszik a kezdeti sikerekkel is.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Végleges döntést csak akkor hozzon, ha már aludt rá egyet! A türelmetlenség és a kapkodás most is tévedéshez vezet. Reálisan gondolja át, hogy azután mi lesz, mert lehetséges, hogy ezzel a lépésével feléget maga mögött mindent. Mérgében az ember gyakran tesz meggondolatlan, sőt felelőtlen kijelentéseket, amit azután már nem tud meg nem történtté tenni.

Halak február (február 20.-március 20.)
Továbbtanulásra vagy tanfolyamra jelentkezésre alkalmas a mai nap. Ne hagyja ki a lehetőséget, ha a munkahelyén mód van rá, hogy tovább képezze magát! Ragadjon meg minden alkalmat, ami által még több tudásra tehet szert! Nem árt, ha több végzettségről van papírja, mert azzal mindig feljebb léphet a ranglétrán. A végzettségekkel járó anyagi juttatás sem mellékes.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox