Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Napi horoszkóp – 2015. szeptember 2., szerda

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 2., szerda

Hirdetés

2015. 09. 02. – 07:16 forrás: hirado.hu

A Mérleg bonyodalmakkal teli napra számíthat, a Skorpió a legrosszabbtól tart, bár nincs rá oka, a Vízöntő nagy kockázatot vállal, ha nem szab gátat az álmainak

2015-04-02_083252

Kos (március 21.-április 20.)
Aktivitása fokozott és ezt a tempót várja el a környezetétől is. Gyorsan cselekszik, még mielőtt alaposan átgondolná a döntése következményét. Újdonságokra szomjúhozása miatt a saját útján szeretne járni, mert attól tart, hogy nem értik meg, vagy akadályozzák az elképzelése megvalósításában. Bátran élje a saját stílusát és használja ki az improvizáló képességét, de legyen megfontolt!

Bika (április 21.-május 20.)
A megbízhatóságának köszönheti, hogy az egzisztenciális ügyei sokkal jobban alakulnak. A rendszeres jövedelem mellett nagy jelentőséget tulajdonít a jó hírének is. Büszkeséggel tölti el, hogy a zsebén keresztül is érzékeli, megbecsülik a munkáját. A siker pedig még nagyobb teljesítményre ösztönzi, és emiatt az anyagi biztonsága egyre jobban megszilárdul.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Szüksége van a másokkal való együttműködésre, máskülönben nem tudja megvalósítani az elképzelését. Komoly szervezési munkát igényel, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Még ha a legkörültekintőbben jár is el, akkor is elég nagy kockázatot vállal, mert elég, ha egy parányi porszem kerül a gépezetbe, és máris veszteség érheti.

Rák (június 22.-július 22.)
A vártnál jövedelmezőbb üzletet sikerül kötnie, ezért anyagi biztonsága egy darabig biztosítva van. Így mindjárt sokkal szebbnek látja a világot. Igaz, a pénz nem azonnal vándorol a zsebébe, arra sajnos még jó pár napot várnia kell. Emiatt eleinte még a rossz szokását megtartva aggodalmaskodik és szorong egy keveset, majd megnyugszik, mert rájön, hogy nincs mitől tartania.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Számos kellemetlenség és bosszúság éri, a feladataival is nehezen boldogul. Mindenhol akadályokba ütközik, és csak a makacsságának köszönheti, hogy még nem hátrál meg. Nyugalomra, csöndre vágyik, hogy legyen ideje a kudarcait megemészteni. Sikereket csak a magánéletében ér el, ott tudja megerősíteni megtépázott önbizalmát. A szerelem kárpótolja mindenért.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Környezetében sok az irigye, és néhányan azon mesterkednek, hogy miként tudnának ártani. Olyan ember is szeretné lépre csalni, akiről nem feltételezné, hogy képes ilyet tenni. Jól gondolja meg, hogy kit fogad a bizalmába, mert rossz kalkulációja vagy túlzó optimizmusa bajba sodorhatja! Az üzletei ügyeit halassza máskorra, mert aránytalanul nagy kockázatot vállalna.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bonyodalmakkal teli napra számíthat, s ezért nem okolhatja a külvilágot. Fölösleges aggodalmaskodással és szorongással küszködik, emiatt nehezen képes magabiztosan kommunikálni. Bizonytalansága felerősödik, így nem képes tökéletes teljesítményre, pedig mindenáron meg akar felelni. Legyen nyitott és merjen kezdeményezni, a siker nem marad el.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Már akkor is hajlamos a legrosszabbtól tartani, amikor semmi oka nem lenne, de az eddigi kellemetlen tapasztalatai már erre késztetik. A mai napon nincs mitől tartania, ezért legyen vidám, és optimista. Vágjon bele olyan tervei megvalósításába is, amelyektől eddig ódzkodott. Bízzon a sikerben és ne bizonytalanodjon el, mert hamarosan egy nagyon jó hírre számíthat.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Figyelmét és összes energiáját a családjában kialakult kellemetlen helyzet köti le. Radikális változtatást vezet be, aminek sajnos nem sok eredménye lesz, inkább még fokozza a feszültséget szeretteivel. Jobb, ha már tovább nem feszíti a húrt, hanem új, kézenfekvő megoldáson töri a fejét. Lehet, újra kockáztatnia kell, de sajnos nincs más választása.

Bak (december 22.-január 20.)
Mindenkivel remekül szót ért, és még ott is könnyűszerrel sikereket ér el, ahol eddig süket fülekre talált. Pozitív és magabiztos viselkedésével nagy hatást gyakorol a környezetére, az emberek önként azt teszik, amit elképzel.  Örömét leli a munkájában, és igyekszik jó példával élenjárni, másokat inspirálni. A vártnál gyorsabban halad terve megvalósításában.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Anyagi téren ne vállaljon kockázatot, mert még a legártatlanabb kísérletezés is veszteséggel jár! A Neptunusz bolygó sajnos megzavarja a realitásérzékét, emiatt a fantáziája túllép a valóság határain. Csalóka ábrándokat kergethet, emiatt olyan üzleti akciókba kezdhet, amelyeknek semmiképp sem lesz jó végük. Nagy kockázatot vállal, ha nem szab gátat az álmainak, ideáinak.

Halak február (február 20.-március 20.)
Megmagyarázhatatlan emésztési panaszok léphetnek fel, amelyek legyöngíthetik a szervezetét, és emiatt jártányi ereje is alig marad. Mindenképpen ágynyugalomra van szüksége, vegye komolyan a figyelmeztető jeleket. Fogyasszon sok folyadékot, pár napig inkább csak diétázzon, ne terhelje a szervezetét nehéz ételekkel! Nem árt, ha orvoshoz fordul.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: