Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. május 24., vasárnap
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. május 24., vasárnap

horoszkop 10

2015. 05. 24. – 07:16
forrás: hirado.hu

A Bika kissé túlbonyolítja a dolgokat, az Ikrek kínos helyzetbe kerülhet, az Oroszlánt anyagi gondok nyomasztják.

Kos (március 21.-április 20.)
Ideje lenne lassítani, nem kell minden munkát és feladatot elvállalnia. Nélkülözhetetlennek tartja magát, ezért hagyja, hogy kihasználják, nemcsak a munkahelyén, hanem a családtagjai által is. Természetesnek veszi, hogy ez így helyes, hogy alig jut ideje a magánéletére. Legbelül érzi, hogy néha szüksége lenne pihenésre is, mégsem képes az akaratát érvényesíteni.

Bika (április 21.-május 20.)
Kissé túlbonyolítja a dolgokat, amivel a környezete idegeire megy. A problémát tovább nehezíti, hogy nem hajlandó ezt belátni, hanem inkább a sértődés védőbástyája mögé bújik. Szokás szerint elvárja, hogy a kedvére tegyenek, máskülönben képes egész nap duzzogni. Jobban járna, ha túltenné magát a dolgokon, mert most hiába számít rá, senki sem fogja kiengesztelni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rendkívül kínos helyzetbe kerülhet, ha nem az egyenes utat választja. Lehet, hogy kényelmesebbnek találja, ha mellébeszél és ködösít. Ebben az esetben ne bízzon a szerencséjében, mert az nem fogja támogatni, Fortuna nem veszi pártfogásába. Nincs értelme az ügyeskedésnek sem, mert hamar igen kínos helyzetbe kerülhet. Egy út járható csak, a becsületességé.

Rák (június 22.-július 22.
Amikor kitűz maga elé egy célt, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi. Keményen küzd, bármilyen helyzetbe is sodorja az élet. Azonban a stílusán érdemes lenne változtatni, mert félelmet kelt másokban az a tekintély, amit kisugároz magából. Nem legyen olyan kemény másokhoz, mint saját magához, és lássa be, hogy nem várhat el tőlük olyan magas teljesítményt, mint ami elvár önmagától.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Anyagi gondok nyomasztják, és nem képes kikapcsolódni, mert csak ezen jár az esze. Keresi a problémájára a lehető legjobb megoldást, és emiatt magába zárkózik, nem áll szóba senkivel. Mindig van kiút, csak meg kell találni. Ahol a legnagyobb a baj, ott van a gyors segítség is tartja a mondás. Szerencsésen megoldódik minden, mert a Jupiter bolygó segítségére siet.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szeret állandóan tevékenykedni, mégis engedjen meg magának ebéd után egy rövid alvást vagy lazítást. Nem épp lustálkodó típus, de ha erre van a mai napon kedve, akkor azt a kis sziesztát ne tagadja meg magától. Szervezete igényli a pihenőt, mert utána újult erővel tud ismét hozzálátni teendőihez. De azért, ügyeljen rá, hogy hogy a felfrissülés kedvéért ne vigye túlzásba a kávéfogyasztást.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Félelme, hogy véget ér a kapcsolata teljesen alaptalan, mégsem képes szabadulni ettől a gondolattól. Emészti magát, különféle elméleteket gyárt, tovább fokozva aggodalmait. Időnként megnyugszik, és már egészen jól érzi magát, majd a szorongató érzés ismét nagy erővel előtör. Álmatlan éjszakák sorát éli át, pedig a megoldás rém egyszerű: önbizalmát kellene növelnie.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bátraké a szerencse, ezért ne tétovázzon, tegye meg a kezdő lépést! Vezérelje a derűlátás, mert ha netalán veszít, akkor sem történik nagy katasztrófa, legfeljebb egy újabb tapasztalattal lesz gazdagabb. Bízzon magnetikus vonzerejében, és ha valóban annyira fontos, mint amennyire most érzi, akkor biztosan megtalálja a megoldást, hogy elnyerje kiszemeltje szívét.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Szeretne mindent egyszerre megcsinálni és a lehető leggyorsabban befejezni, sürög–forog, kapkod, de még így sem valószínű, hogy időre elkészül. Túlvállalta magát, mert nem jól mérte fel a teljesítőképességét és azt, hogy egyáltalán mennyi munkát lehet egy nap elvégezni. Valami elintézn valóról le kell mondania, máskülönben teljesen kimerül, sőt baleset, égési sérülés érheti.

Bak (december 22.-január 20.)
Terve nem úgy sikerült, ahogyan akarta, de azért ne keseredjen el! Nem kell azonnal feladnia és hátat fordítani az elképzelésének. Igaz, hogy nagyon sok munkát fektetett bele, de ha semmi mást nem, legalább tapasztalatot szerzett. Nézze át, hogy hol hibázott, és kezdje elölről. Mielőtt valóban meghátrálna, gondolja át még egyszer, csak a kishitűek adják fel az első buktatónál.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egyre jobban kezd elege lenni abból, hogy párja folyton terelgeti, mindig azt kell tennie, amit kigondol. Mivel jóformán percenként változtatja a véleményét és talál ki újabb ötleteket, képtelenség követni. Duzzogás vagy mérgelődés helyett, inkább bátran álljon elé és mondja el, így nem szeretné tovább folytatni a kapcsolatukat. Okos érvekkel talán még meggyőzheti.

Halak (február 20.-március 20.)
Körültekintően válassza meg, hogy kiben bízik meg és kivel osztja meg a személyes problémáit. Lehet, hogy megkönnyebbülne, ha minél több emberrel beszélgetne és elmondhatná a bánatát. Ez azonban nem a legjobb ötlet. Sőt! Ennél nagyobb meggondolatlanságot nem is követhetne el, hiszen így maximális támadási felületet adna ártani akaró irigyeinek vagy az ellenségeinek.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 08. 14.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. május 01., vasárnap

Edit

A számmisztika rejtelmei – Ki illik hozzád?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------