Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. május 11., hétfő
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. május 11., hétfő

horoszkop 28
Forrás: hirado.hu | 2015. 05. 11. 07:16:00

Az Ikrek anyagi helyzete kissé labilis, az Oroszlán önzetlenségével könnyen visszaélhetnek, a Nyilas végre legyen őszinte párkapcsolatában.

Kos (március 21.-április 20.)
Ügyesen beosztja az idejét, így végez minden elmaradt munkájával és ez elégedettséggel tölti el. Pontosan tudja, hogy mi a célja, s hogy mit szeretne elérni, így a kellemetlen helyzeteken is sikeresen túljut. A szokásától eltérően inkább a háttérbe húzódik, és onnan irányítja a dolgokat. Jól érzi, hogy ebben a helyzetben, most ez lesz a legjobb és a leghatásosabb módszer.

Bika (április 21.-május 20.)
A mai nap a kedvére való, mert végre nem kell sehová sem rohannia, így kényelmes tudja végezni a teendőit. Ettől a hangulata is remek, így egész szépnek látja a világot. Pedig búsulni valója azért volna mi, mert még mindig a megoldatlan munkahelyi gondja nyomasztja. Szerencsére az is eltörpül most, és átmenetileg nem érzi, hogy a feje felett tornyosul, sötét viharfelhőként.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Anyagi helyzete kissé labilis, így kénytelen takarékos üzemmódra váltani. Nem igazán fűlik a foga hozzá, de reálisan látja, hogy jobban teszi, ha visszafogja magát, mintsem adóságba verné magát. Szeretne költekezni és azon az életszínvonalon élni, ahogy eddig, de erre pillanatnyilag nem sok az esély. Megérzése is azt súgja, hogy hamarosan visszatérnek a régi szép napok.

Rák (június 22.-július 22.)
A szerencse most nem kedvez önnek, mert mintha az égiek összeesküdnének és minden, amihez csak hozzákezd balul sül el. Főleg a technika ördöge viccelheti meg, sőt bosszanthatja fel, és ezzel hátráltatja az amúgy is sürgősen befejezendő munkájában. Az aggodalmaskodás vagy a kétségbeesés helyett egy kis szervezéssel és ötletességgel még minden jóra fordul és befejezi a munkáját.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Jószívűségének és a hiszékenységének lehet az áldozata, ha nem elég éber. Felülhet a látszatnak vagy egy jónak tűnő ígéretnek, amiből elsősorban nem anyagi veszteség érheti, hanem inkább érzelmileg csalódhat. Olyan emberek segítségére is siethet első szóra, akik csak visszaélnek az önzetlenségével. Itt az idő, hogy számadást készítsen, hogy ki az, akiben feltétel nélkül megbízhat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az irigység nagyon intenzív érzelem, amely ha utat tör magának, akkor hatalmas károkat okozhat. Ezért legyen megfontolt és tegyen lakatot a szájára, ha az örömét meg szeretné osztani mindenkivel. Boldogságát csak azzal beszélje meg, akit már régóta ismer, s akinek a barátságában hosszútávon idáig sem csalódott. A látszat olykor csal, hiszen az álarc mögé nem képes látni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Folyamatos fáradtsága mögött a túlzásba vitt önfeláldozása húzódik meg. Ne higgye, hogy nélkülözhetetlen, és mindenhol ott kell lennie és megállás nélkül tüsténkednie kell. Nem csak a munkahelyén, hanem a családjában is tökéletes teljesítményt vár el magától, és legyen bármilyen fáradt is, nem képes lazítani. Pedig ez egyenes út a teljes kimerüléshez.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A mai napon, hacsak valóban nem égetően szükséges, akkor jobban teszi, ha a hivatalos ügyei elintézéséhez hozzá sem kezd. Ugyanis csak bosszúság éri és az idejét pocsékolja. Inkább más hasznos vagy a kedvére való tevékenységet folytasson, amiben örömét leli. Holnap újult erővel nekilát és befejezi a feladatait. Addig se mérgelődjön, mert azzal nem jut előbbre.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Párkapcsolatában csak akkor lesz béke és nyugalom, ha a végre őszinte lesz a kedveséhez. Ne magában füstölögjön, hanem mondja ki, hogy mit szeretne és azt is, hogy mire vágyik. Kár az állandó vitával vagy veszekedéssel fokozatosan lazítani a kettőjük közötti szoros köteléken, mert a folyamatosan fennálló konfliktus helyzettel csak egyre jobban eltávolodnak egymástól.

Bak (december 22.-január 20.)
Sokat tétovázik és nehezen képes döntéseket hozni. A bizonytalanságának maga sem érti az okát, és rendkívül zavarja. Haladnia kell a munkájával, az ügyei végére járni, de mivel a koncentrálás nehézségeket okoz, csak az idejét pazarolja. Gondolatai máshol járnak, semmi közük a munkához. Szívügyekhez annál inkább, hiszen döntő lépésre kellene elszánnia magát.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Munkahelyén konfliktusba keveredhet, de a felháborodása jogos, aminek hangot is adna, ha nem tartana a következményektől. Az igazságtalanságot világ életében nehezen viselte, és ebben az esetben is nagy önuralomra van szüksége, hogy a mérgét magába fojtsa. Abban bízik, hogy előbb vagy utóbb a csalafintaságra fény derül és az események a saját malmára hajtják a vizet.

Halak (február 20.-március 20.)
Az új ismerőséhez, bár szimpatikusnak és izgalmas személyiségnek találja, azért túl sok reményt ne fűzzön. Nem mintha a vonzalom nem lenne kölcsönös, hanem az a gond, hogy az égiek sajnálatos módon nem önnek szánják. Még mielőtt a szívét és a lelkét is kitenné, és túlságosan beleélné magát, jobban teszi, ha beletörődik ebbe és egy újabb, ígéretesebb partner után néz.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 13., csütörtök

Edit

Napi horoszkóp – 2017. 07. 27.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2015. október 23., péntek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------