Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. június 18., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. június 18., csütörtök

unexpected science astrology india knowledge
2015. 06. 18. – 07:16
forrás: hirado.hu

A Rák jó úton halad, saját tempójában. A Szűznek nincs ideje a pihenésre, a Skorpiónak meggyűlik a baja a hivatalokkal.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem fontos minden váratlanul adódó pénzügyi lehetőségbe belevágnia, előbb végezzen alapos számításokat. Nem marad le semmiről, ha előbb gondolkodik, és csak utána cselekszik. Ugyanez a megfontoltság vonatkozik a magánéletére is: nem ajánlatos könnyelműen belemenni olyan kalandokba, aminek a kimenetele kétes. Ha óvatos, akkor nem üti meg a bokáját.

Bika (április 21.-május 20.)
Békés időszakra számíthat, harmónia és szeretetteljes légkör veszi körül az otthonában is. Ügyeljen erre a kellemes helyzetre, és ne hagyja, hogy bárki vagy bármi megzavarja a boldogságát. Legyen elnéző még a makacsabb családtagjaival is és simítsa el a szerettei között esetleg felmerülő nézeteltéréseket is. Most ne adja ki a kezéből a gyeplőt, mert ügyesen irányít.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Sikervágya jelentős, ezért határozottan és lendülettel halad előre önmagát nem kímélve. Mindent azonnal szeretne megoldani, mert nem érzi a teljesítőképessége határait. Gyorsan célba akar érni, kapkod, pedig ezzel figyelmen kívül hagyhat olyan dolgokat, amivel akár jelentős anyagi kárt is okozhat magának. Lassítson, mert a szervezete kezd kimerülni, szüksége van pihenésre.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne hagyja befolyásolni magát mások megjegyzésétől. Nem kell mindenkinek a véleményére adnia, főleg azért sem, mert csak felületesen ítélkeznek. Jó úton halad, még ha a saját tempójában is. Hallgasson a megérzéseire és csak azokban bízzon meg, akire az ösztönei is “rábólintanak”. Főleg a szeretteire támaszkodhat, mert ők jól ismerik, és biztos nem akarnak rosszat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Amennyiben döntő lépés előtt áll, akkor ne tétovázzon. Kár lenne megtorpannia, mert rendelkezik a kellő kitartással és lelki erővel. A siker is a nyomába szegődik, erről a Jupiter, a nagy szerencse bolygója gondoskodik. Félelmei mögött lehetséges, hogy a hiúsága áll, mert nem szeretne kudarcot vallani. Ettől azonban nem kell tartania, főleg, ha kiengedi és megmutatja oroszlánkörmeit.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Pihenni nem lesz ideje, sőt erői összpontosítására lesz szüksége, mert csak így lesz képes a napi feladatait késlekedés nélkül elvégezni. Ezt a napját, a munkájára kell fordítania, és hiába lenne más programja, sajnos azt is le kell mondania. Ez egy váratlan helyzet, de sikeresen megoldja, és holnap már túl is lesz rajta. Megnyugszik és már bármilyen programon törheti a fejét.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A szerelem, a romantika nagyon fontos szerepet játszik az életében, és hajlamos mindent ennek alá rendelni. Könnyen beleszeret a kéznél lévő partnerbe, és csak túl későn veszi észre, hogy rosszul választott. Most is az a veszély fenyegeti, hogy fülig szerelmes lesz, ami nem baj, ha legalább a kapcsolata erején, amíg nem ismeri jól a kedvesét, megmarad a realitás talaján.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem képes hivatalos ügyeinek a végére jutni. Önhibáján kívül meggyűlik a baja a hivatalokkal és komoly kitartásra van szüksége, hogy célját elérje. Sok bosszúság éri, de nem érdemes bosszankodnia, mert azzal csak önmagának árt vele. Úgy érzi, mintha egy hétfejű sárkánnyal viaskodna, akinek mindig újabb és újabb feje nő ki. Bízzon benne, hogy a kitartását siker koronázza.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A vártnál jobban alakulnak a dolgai, így nincs mitől tartania. Nyugodtan élvezheti a mai napot, nem zavarja meg semmi különleges esemény. Ha csak egy ismerőse dicsérete nem számít annak, mivel nem szokott szépeket mondani, sőt inkább gyakran mogorva. Ki tudja, talán a pozitív kisugárzása készteti a váratlan dicséretre, de az is lehet, hogy végre boldog és kiegyensúlyozott.

Bak (december 22.-január 20.)
Egy pillanatig sem érzi magát egyedül, bár a párja a mai napot távol tölti az otthonuktól. Lefoglalja a munkája, nincs ideje nagy ügyet csinálni belőle. Minden gondolata a feladatai körül forognak, és így könnyebb elviselni a kedvese távollétét. Minden rosszban van valami jó, mert így végre utoléri magát az elmaradt teendőivel. Társa egy meglepéssel készül a visszatérésére.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Hatalmas vihar dúl a lelkében, mert nem tudja, hogy milyen döntést hozzon. Már pedig döntenie kell, ha szeretné, ha nem. Szívesen elhalasztaná, de az idő sürgeti és ettől tehetetlennek érzi magát. Nem szeretné, ha kár érné, és főleg nem akar csalódni. Pedig a döntésével valamit el kell engednie, mert csak akkor kapja meg a másikat. De melyik menjen, és melyik maradjon?

Halak (február 20.-március 20.)
Kissé indulatos és könnyen összevész bárkivel a környezetében, aki nem úgy ugrál, ahogyan fütyül. Nem gondolja végig alaposan, hogy az éles és a kritikus megjegyzéseinek milyen következményei lehetnek. Nem tűr ellentmondást, és nehezen képes belátni, ha nincs igaza. A zűrzavaros helyzetet csak tovább nehezíti, hogy ugyanakkor nagyon érzékeny és hamar megsértődik.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. június 27., szombat

info

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 15., csütörtök

Edit

Mit árul el rólad a testbeszéded? – A csillagjegyed megsúgja

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------