Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. július. 08., szerda
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. július. 08., szerda

forrás: hirado.hu

A Bika túlságosan elkényelmesedhet, ha nem vigyáz. A Kos napját váratlan események színezik, a Skorpió egyre magabiztosabbá válik.

Kos (március 21.-április 20.)
Váratlan események színezik napját, olyan meglepetések érik, hogy nem győzi kapkodni a fejét. Valaki megpróbál bizalmas kapcsolatba kerülni önnel, s bár nem lenne ellenére, a megérzése mégis azt súgja, hogy a közeledése nem minden érdek nélküli. Jobb, ha egyelőre távol tartja magát tőle, és megvárja, hogy viselkedésével színt valljon. Az is lehet, hogy kellemesen csalódik.

Bika (április 21.-május 20.)
Nyugodt és kiegyensúlyozott, már-már egyhangúan telik a napja. Nem rajong a változásokért, most mégsem lenne ellenére, ha valami izgalmas vagy váratlan kellemes élményben lenne részé. Mert lassan úgy érzi, hogy beleragad adott élethelyzetébe. Igaz, nagyon kellemes és kényelmes, de kissé már unalmas. Érzi, hogy egyre nehezebb a változtatás.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Érdemes lenne belevágnia valami kedvére való tanfolyamba, függetlenül attól, hogy hány éves. Örök kíváncsiság és tanulás vágya jellemzi az Ikrek jegyűeket, és ezek az adottságaik is hozzájárulnak ahhoz, hogy szellemileg sokáig fiatalok maradjanak. A jegyében jár a Merkúr bolygó, s így ha bármilyen kritikus helyzetbe kerül, akkor ennek révén könnyen kimagyarázhatja magát.

Rák (június 22.-július 22.)
Óvakodjon attól, hogy a tehetségét meghaladó célt tűzzön ki maga elé! Mivel az érzelmei és az illúziói vezérlik, nem áll két lábbal a földön. Cselekvési kényszer és egy feladat titokzatos megoldásának izgalma hajtja. Ám az illúziók kergetésének hibájába esik, és saját magával is ellentmondásba keveredik. A valóságtól való elszakadás réme most a szerelemben is fenyegeti. 

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Fokozott igénye van arra, hogy eszmét cseréljen és beszélgessen. Nagyon ügyesen tárgyal, képes a saját elképzelését és a meggyőződést elfogadtatni még a legerősebb ellenféllel is és közös nevezőre jutni. Ennek a hasznát az üzleti életben is tapasztalja. A családi életében a nyílt konfrontációt kerüli, így képes kompromisszumot kötni. Ám a szerelemben kevésbé boldogul. 

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Fontos, hogy képességeit kihasználja, ne üljön a babérjain! Ne csak gondolatban valósítsa meg az álmait, hanem következetesen tegyen is érte. Minden perc kárba vész, amit nem a célja elérésével tölt, hanem más esetleg fölösleges dolgokkal foglalkozik. Átütő sikerre számíthat, de a hosszú távú terveire is koncentráljon, mert, mint mindenhez, ehhez is időre van szüksége.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Személyi bolygója, a Vénusz meggondolatlan költekezésre sarkallja. Szereti a szépet, a minőséget, ezért a luxuscikkek csábításának nem tud ellenállni. Most nem érzékeli a realitások kereteit, csak az elérhető cél lebeg a szeme előtt, és még azzal sem törődik, hogy a pénztárcája már nem bír el ekkora megcsapolást. Reménykedik, hogy most is, mint eddig minden jóra fordul. 

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egyre magabiztosabbá válik, mert az idő bebizonyította, hogy jó úton jár. Pedig kapott hideget és meleget is ismerőseitől és szeretteitől, mert nem hallgatott rájuk. Önfejűsége ebben az esetben nem a kárára, hanem az előnyére válik, és a sikerek növelik amúgy kissé megtépázott önbizalmát. Folyamatosan tanul a hibából, ezért a sors megjutalmazza. 

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nehezen adja át az irányítást, mert úgy gondolja, hogy mindenhez ért. Nem akarja beismerni, hogy nem bír mindent egyedül csinálni, mégis makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez. Csak a saját feje után megy, pedig jobb lenne, ha bevonna másokat is a terve megvalósításába, mert közösen sokkal többre lennének képesek. Ehhez persze kompromisszumot kéne kötnie.   

Bak (december 22.-január 20.)
Nagy változtatáson töri a fejét, szeretne valami újat létrehozni, amiben részt vehet és megmutathatja magát a külvilágnak. Ha először az otthonát akarja felújítani és szinte teljes mértékben átalakítani, akkor komoly szervezésre van szüksége és alapos számítást végeznie, nehogy anyagilag teljesen lenullázza magát. A pénztelenséget ugyanis nagyon nehezen viseli el. 

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Hangulata hullámzó, és most sok mindent borúlátóan lát. Bár ilyesmiken máskor könnyedén túlteszi magát, most felnagyítja a legkisebb problémát is. Nehezen mozdul ki a lakásából, és hiába hívják jobbnál jobb programokra, nem kap az alkalmon. Ezt a hangulatingadozást pár hónapig sajnos ismét a Szaturnusz okozza, véletlenül se adja meg magát neki.    

Halak (február 20.-március 20.)
Ideje munkához látnia, ha nem akarja, hogy a gondjai felszaporodjanak. A tétlen álmodozás ideje lejárt, mert nem vezet sehová, bár nagyon kellemes elfoglaltság. Vannak napok, amikor inkább szeretné kivonni magát a mindennapok valóságából, míg máskor tevékenykedik és gyorsan a teendői végére ér. Ha most összeszedi magát, akkor a siker a nyomába szegődik.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 20., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2017. 05. 09.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. július 4., hétfő

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------