Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. január 20., kedd
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. január 20., kedd

horoszkop4
Forrás: hirado.hu | 2015. 01. 20. 07:16:00

A Bika teljes erővel halad kitűzött célja felé, az Ikreknek nincs oka panaszra munkáját illetően, a Mérlegnek minden oka megvan a boldogságra.

Kos (március 21.-április 20.)
A szeretteit és jólétüket tartja elsődleges szempontnak az életében. Nem sajnálja sem az idejét, sem az energiáját, ha értük kell áldozatot hoznia. Amikor már elkötelezte magát, akkor hűséges, és ezt várja el a társától is. Nagyon fontosnak tartja a szexualitást, szenvedélyes, és csak akkor kacsingat ki egy kapcsolatból, ha a szexuális élete nincs rendben.

Bika (április 21.-május 20.)
Duzzad az önbizalomtól és gőzmozdonyként halad teljes erővel a kitűzött célja felé, nem tűri, hogy bárki is akadályozza a tervei megvalósításában. Munkája során nem kevés támadás is éri, melyeket elenged a füle mellett, mert a megméretés hamisíthatatlan igénye elhomályosít mindent a szeme előtt. Jobb, ha most senki sem keresztezi az útját.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A mai napon nem panaszkodhat, mert nem fog unatkozni, lesz bőven mit csinálnia. Nagyon be kell osztania az idejét, ha estére mindennel szeretne elkészülni. Ügyes szervezésre van szüksége, ahhoz hogy ügyes-bajos dolgai végére érjen. De akkor se keseredjen el, ha marad még tennivalója, mert holnap is lesz még nap. Nem érdemes túlhajtania magát, mert könnyen kimerülhet.

Rák (június 22.-július 22.)
Tegyen rendet az anyagi ügyei között. A fölösleges aggodalmaskodás helyett, amennyiben kintlévőségei vannak, ne halogassa tovább a behajtásukat. Ne legyen elnéző és ne is reménykedjen fölöslegesen, hogy önként megadják azok a tartozásukat, akiknek idáig bottal ütheti a nyomát. Bátran vegyen igénybe, ha szükséges, jogi segítséget is!

Oroszlán (július 23.–augusztus 22.)
Imád társaságban lenni, főleg ha még ízletes ételeket is fogyaszthat. Meghívásban nem szenved hiányt, mert kedvelik az életkedve, lelkesedése miatt. Sajnos hajlik a szélsőségekre és nehezen áll ellen, legyen szó ételről vagy italról. Szüksége van rendszeres testmozgásra, ha a vitalitását szeretné megőrizni. Szervezzen barátokat a sportoláshoz is, ha nem akar egyedül lenni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Sajnos komoly bosszúságokra kell számítania, és bármibe is kezd a mai napon, csak nagy nehézségek árán tudja elintézni. Jobb, ha nem idegesíti fel magát emiatt, a halasztható ügyeit tegye el a következő napra. Bosszúságát ne vigye be a munkahelyére, de a családi békéjét se borítsa fel, mert ezzel nem segít és csak tovább növeli az amúgy is meglévő gondjait.

Mérleg (szeptember 23.–október 22.)
Rózsaszínűnek látja a világot és a hideg ellenére is melegséget érez a szíve körül. Minden oka meg van a boldogságra, mert olyan szerelmes órákat élhet át, amilyenekre mindig is vágyott. Mindenképpen maradjon a realitások talaján, mert hajlamos a kéznél lévő partnerbe beleszeretni, és magáért a szerelem érzéséért szerelmesnek lenni. Előre ne tervezzen még semmit.

Skorpió (október 23.–november 21.)
Igaz, hogy bőséges energiaforrással rendelkezik, de ez ne jogosítsa fel arra, hogy meggondolatlanul túlhajszolja magát. Természetes, hogy fontosnak érzi az anyagi biztonságot és nyugalmat érez, ha tudja, hogy nem üres a pénztárcája, de azért hagyjon időt a pihenésre is. Szüksége van pár nap kikapcsolódásra, hogy ismét újult erővel vesse bele magát a munkájába.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Rengeteg türelemre lesz szüksége a mai napon, és össze kell szednie minden erejét, ha szeretné elkerülni a konfliktusokat a munkahelyén. Olyan méltánytalanságok érhetik, melyeket fejlett igazságérzete nehezen képes elviselni. Nehéz választás elé kerül, mert vagy konfrontálódik, és akkor az állása forog veszélyben, vagy a vérnyomása lesz az egekben.

Bak (december 22.-január 20.)
Olyan hasznos tanácsokat kap, amelyekkel elhessegeti magától a kételyeit. A magánéletben bizonytalankodik, nehezen ismeri ki magát az ellenkező neműek viselkedésében. Nem kenyere a taktikázás egy szorosabb kapcsolatban sem, ezért gyakran összezavarodik. Tisztában van a saját érzelmeivel, de nehezen képes kimutatni. Pedig ezt is lehet gyakorolni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A szerelemben kimondottan jók az esélyei, bárkit könnyen az ujja köré csavarhat, de valahogy a mai napon nincs sok kedve hozzá. Megelégszik maximum a flörtöléssel és azzal a tudattal, hogy ha akarná, akkor sikert sikerre halmozhatna. Nem egy csábító vagy kalandor típus, inkább romantikus a javából, és már megtanulta, hogy a hűség a szerelemben is kifizetődő.

Halak (február 20.-március 20.)
Borítson fátylat a múltra, kezdjen új életet, ne csak a sérelmeit dédelgesse. Addig, míg nem képes túllépni az eseményen, addig csak a saját gondjait szaporítja. Képes áldozatot hozni, ezért legyen nagyvonalú és megbocsátó. Főleg, ha régóta halogatja a békülést, de a szíve mélyén már régen lezárná a fennálló konfliktust. Ne várjon a másikra, legyen kezdeményező!

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015 január 2., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2016. február 14., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2017. április 9., vasárnap

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------