Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015 január 2., szombat
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015 január 2., szombat

forrás: hirado.hu

A Bika sajnálja, hogy hamarosan véget érnek az ünnepek, az Ikrek nem figyel párjára, a Skorpióra ígéretes kapcsolat vár.

Kos (március 21.-április 20.)
Jóval ingerültebb a kelleténél, mert már alig várja, hogy a munkájával foglalkozzon. Mivel tevékeny és impulzív, nem szokott hozzá, a hosszan tartó aktív pihenéshez. Valójában attól is tart, hogy nem tudja a nagy üzleti elképzelését megvalósítani. Legszívesebben már a munkahelyén lenne, pedig sajnos még nem lehet. Mert otthon nem tud nyugodtan koncentrálni a tervére.

Bika (április 21.-május 20.)
Élményekben gazdagon telt az ünnepe, és a kellemes kikapcsolódása tovább folytatódik. Végre csend és nyugalom veszi, körül és a szeretteit is maga körül tudhatja. Nem kell semmivel sem foglalkozni, végre azt teheti, amihez csak kedve van. Olvashat vagy rendezheti személyes dolgait és nem háborgatja senki sem. Sajnálja, hogy hamarosan véget ér ez a kellemes állapot.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az elképzelését mindenáron meg akarja valósítani, de nem veszi figyelembe, hogy a párjának egészen máshoz lenne kedve. Szeretné meggyőzni arról, hogy neki is mennyire hasznos lenne, s nem tágít attól, hogy rávegye. A nagy lelkesedéstől nem veszi észre, hogy a veszekedés hamarosan kirobban, pedig a vihar már közeleg. Mielőtt összevesznének, inkább vonuljon vissza.

Rák (június 22.- július 22.)
A Hold a Mérleg jegyében áll, ami nem sok jót hoz önnek. Egy régi emlék vagy egy találkozás kimozdíthatja a lelki békéjéből. Az a fontos, hogy azzal törődjön, ami a jelenben történik, és ne az elmúlt napokon rágódjon. A kedvesével ne bonyolódjon felesleges vitákba!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy szép romantikus napra számíthat a párjával, aminek mind a ketten nagyon örülnek. Vénusz bolygó biztosítja, azt hogy kerüljék a vitára okot adó helyzeteket. Egyre jobban biztos benne, hogy a megérzése most sem hagyta cserben, amikor a programot megtervezte. Választása szerencsére a kedvese tetszését is maradéktalanul elnyeri, ezért nagyon meg van elégedve magával.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Nagyon szomorkodik, hogy milyen kár, hogy hamar elmúltak az ünnepek. Végre újra együtt lehetett a rokonaival, és a szeretett hozzátartozóival. Ugyanis bármennyire is szeretne nem képes olyan gyakran meglátogatni őket, amennyire a szíve szerint megtenné. A munkálja és az egyéb elfoglaltsága minden idejét lekötik, és a maradék idejében alig várja, hogy pihenhessen.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Amennyiben hosszabb útra kell indulnia, fontos, hogy ne az utolsó pillanatra hagyja az indulást. Ne reménykedjen abban, hogy majd útközben behozza a lemaradást és gyorsabban megy a kelleténél. valószínű, hogy nagyon sokan lesznek az utakon, hiszen mások is szívesen kimozdultak, akár egy hosszabb időre is otthonról. Vegye figyelembe az útviszonyokat is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Egy új és ígéretes kapcsolat van kilátásban, de mivel még nem biztos semmi, ezért elhatározza, hogy egyenlőre nem mondja el senkinek. Minek inna előre a medve bőrére, jobban jár, ha hagyja, hogy minden haladjon a maga útján. Azzal nyugtatja magát, hogy ha a sors az útjába hozta az új ismerősét, akkor biztosan van valami célja vele. Akkor meg minek siettetni.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A látszat ellenére közel sem honol béke a szívében, sőt a kelleténél jóval idegesebb. Olyan gondok nyomasztják, amit nem mindenkivel közölne szívesen. Érzi, hogy bizonyos mértékben hibás a kialakult helyzet miatt, de egyenlőre fogalma sincs, hogy mit tegyen. Emiatt a nyugtalansága egyre nő, de nem képes kezelni. Legszívesebben letenné, mint egy nagy csomagot.

Bak (december 22. – január 20.)
Nehezen emészti meg, hogy az elmúlt napok eseményei nem a szája íze szerint alakultak. A szíve mélyén egészen másban reménykedett, s most csalódottan veszi tudomásul, hogy nincs mit tenni. A bánatát nem akarja feltárni a kedvese előtt, hiszen, ha akarta volna, akkor nem így irányítja az eseményeket. Valószínűleg már jó előre eltervezte az egészet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Rendkívül örül, hogy a barátai annyira jól érezték magukat, hogy hamarosan pótszilvesztert szeretnének tartani. Igaz, hogy mindent meg is tett, hogy senki ne szenvedjen semmiben sem hiányt. Örömmel zsebeli be a dicséreteket, és nemcsak jól esik az elismerés, hanem ezzel majd megoldódik a megmaradt italok sorsa is. Már csak némi ételt kell készítenie.

Halak (február 20. – március 20.)
Ügyesen taktikázik, és úgy gondolja, hogy remek az ötlet, amit kifundált. Mivel nem szívesen tartana a szeretteivel, ezért beteget jelent. Remek színészi teljesítményt nyújt így mindenki elhiszi, hogy komoly fejfájással küszködik. Sőt még rá tesz egy lapáttal azzal, hogy megjátssza, hogy kerülgeti a nátha, és a gyomra is borzasztóan rendetlenkedik. Így végre egyedül lehet.

 

Hasonló hírek

Heti horoszkóp április 4-től 10-ig

info

Napi horoszkóp – 2016. december 3., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2017. február 1., szerda

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!