Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. december 26., szombat
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. december 26., szombat

forrás: hirado.hu

A Mérleg most könnyen megfázhat, az Oroszlán elégedett magával, a Rák tévedését szeretné jóvá tenni.

Kos (március 21.-április 20.)
Teljesen lefoglalja az ünnepi vendégvárás, és készülődés, és ezért az sem tudja, hogy hol áll a feje. Meglehetősen késésben van, s ez idegessé teszi. Pedig szeret mindennel időben elkészülni, mert tudja, hogy hajlamos a kapkodásra. Minél inkább szeretné utolérni magát, annál több hibát követ el. Az is bántja, hogy a barátainak még nem kívánt kellemes ünnepeket.

Bika (április 21.-május 20.)
Tartózkodjon sokat a jó levegőn, sétáljon vagy túrázzon, mert a torka és a hörgői megsínylik a szennyezett levőt. A száraz levegőjű szobában mindig tartson párologtató berendezést, mert ezzel elkerülheti a légúti fertőzések kialakulását. Természetesen a legjobb lenne egy sós és páradús napfényes tenger mellett, de ez lehetőség most csak egy álom marad.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Minden kellemetlenség ellenére megpróbálja jól érezni magát, mert mi mást is tudna tenni. Ugyanis a társaságban van, akivel nem kedvelik egymást. Mindenesetre igyekszik nem kimutatni a valódi érzéseit és jó képet vágni. Ez többé-kevésbé sikerül is, hisz tökéletesen tisztában van vele, hogy illetlenség lenne a szeretet ünnepén haragot tartani. Különben sem szeret veszekedni.

Rák (június 22. – július 22.)
Szeretné gyorsan jóvátenni a tévedését, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Rengeteg ötlet születik az agyában, de egyiket sem tartja olyan jónak, hogy megvalósítható legyen. Tudja, hogy addig nem találja meg a lelki békéjét, amíg meg nem teszi az első lépést. Emiatt nyugtalan és rosszkedvű, de még mielőtt végleg elkeseredne, a megbántott kedvese kezdeményezi a békülést.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rendkívül elégedett, hogy olyan ünnepi hangulatot varázsolt, amivel mindenkit sikerült elkápráztatnia. Szereti a luxust és mindent meg is tett, hogy ez látható is legyen. Nem csak az ételekkel és az italokkal tett ki magáért, hanem a különleges és látványos dekorációkra is nagy hangsúlyt fektetett. Igaz, hogy nem kis áldozatot hozott érte, de a dicséretek megérte a fáradságot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fejfájásának először nem érti az okát, hiszen nincs miért stresszelnie magát. Szerencsére mindennel időben elkészült és mindenki elégedett az ünnepi menüvel is. Hírtelen eszébe jut, hogy biztosan a párja kötözködő hangulata lehet a kiváltó ok. Próbált az élő fába is belekötni, de mivel most nem akart vitába bonyolódni vele, inkább nyelt egyet, s bölcsen ráhagyott mindent.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szokásosnál melegebben öltözzön fel, ha hosszabb útra indul, vagy sok időt tölt a szabadban. Könnyen megfázhat, sőt a Mars bolygó kellemetlen hatása miatt akár fel is fázhat, vagy kisebb vese problémákkal kínlódhat. Főleg a jól záródó és meleg cipőre legyen gondja, s ügyeljen arra is, hogy vízhatlan legyen. Kár lenne elrontani a pihenését betegeskedéssel.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A jegyében járó Vénusz bolygónak köszönheti, hogy a lelkében béke van, és senki sem képes kizökkenteni a nyugalmából. Mindenkihez van egy kedves szava, lesi a szerettei kívánságait és szívesen teljesíti is azokat. Legyenek azok bármennyire is lehetetlenek. Diplomáciai érzékével gyorsan megakadályozza, hogy még a kisebb félreértésekből se legyen vita.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A jegyében járó Szaturnusz bolygó borongóssá teszi a hangulatát, s bár nagyon igyekszik uralkodni magán, még sem tudja letagadni, hogy semmihez sincs kedve. Pedig nem lehet oka panaszra, hiszen végre együtt a család és még a távoli rokonság tagjait sem kell nélkülözni. Igaz, sajnos vannak olyan közeli hozzátartozók, akikkel már nem ülhetnek együtt az asztalhoz.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagyobb örömet nem is szerezhetett volna a párja a váratlan ötletével, hisz erre vágyott a szíve mélyén. Régóta foglalkoztatta már a gondolat, hogy szívesen elutazna a kedvesével pár napra valahova. Teljesen mindegy, hogy melyik pontjára mennek az országnak, a lényeg, hogy kettesben legyenek. Persze az sem mellékes szempont, hogy végre kipihenheti az ünnepeket.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Hajtja a nagyfokú becsvágya és még az ünnepek alatt is azon töri a fejét, hogyan tudná megvalósítani az elképzeléseit. Örömét leli a tervezgetésben és biztosra veszi, hogy a kitűzött célját előbb vagy utóbb, de meg tudja valósítani. Az még különösen jól esik, hogy a szerettei is pártolják az ötletét, és amiben tudják, segítik. Sőt még az ismerősei is nagyvonalú felajánlást tesznek.

Halak (február 20.- március 20.)
Ne szomorkodjon, ha most éppen egyedül és nem párjával tölti el az ünnepeket. Ugyanis semmi oka a búslakodásra, mert hamarosan fordul a kocka és a sors az útjába sodor egy olyan embert, aki valóban a társa lehet. Persze annyit azért tennie is kell majd érte, hogy nyitott szívvel fogadja. Lehet, hogy véletlenül fog belebotlik, de az is lehet, hogy valaki bemutatja majd.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp 2017. december 31. – A lazítás és a fogadalmak ideje

Géza

Napi horoszkóp – 2017. április 24. hétfő

Edit

Újhold 2015.augusztus 14 – Légy saját sorsod Királya vagy Királynője!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------