Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. augusztus 13., csütörtök
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 13., csütörtök

forrás: hirado.hu

Jobb ha az Ikrek most elővigyázatos a szerelemben, az egyedülálló Kosokra viszont most rátalálhat a boldogság. A Bikának sajnos otthoni vitákkal kell számolnia.

Kos (március 21.-április 20.)
Az egyedülálló Kosokra rátalál a boldogság, és ezért szinte még csak egy lépést sem kell tenniük. Minden az elképzelésük szerint alakul, és úgy érezhetik, hogy csak álmodnak. Attól azonban óvakodniuk kell, hogy a szenvedélyük túlságosan magukkal ragadja őket, mert akkor a kevésbé extrovertált partnerek kereket oldhatnak. A könnyű sikertől se váljanak azért elbizakodottá.

Bika (április 21.-május 20.)
Otthonában kemény küzdelemre számíthat, nem ússza meg a vitát sem. Minden türelmességére szüksége lehet, mert a Mars bolygó igyekszik békétlenséget szítani. Ne hagyja, hogy bárki a szerettei közül kihozza sodrából, mert mérgében csúnyán megbánthatja azokat, akiket a legjobban szeret! Indulatait szorítsa háttérbe, mert békeszeretete miatt csak ön húzhatja a rövidebbet. 

Ikrek (május 21.-június 21.)
A szerelemben legyen elővigyázatos, mert szép szavakkal könnyen elvarázsolhatják és rászedhetik. Most jobban teszi, ha nem a szívére, hanem a józan eszére hallgat. Lehet, hogy a nagy vonzerő miatt nem lesz könnyű a szívét bezárni, de ha elgyengül, akkor akár komoly csalódás is érheti. Az ígéretek mögött érdek húzódik meg, ezért a pénztárcájára fokozottan ügyeljen.

Rák (június 22.-július 22.)
Bármennyire is fáradtnak érzi magát, ne halogassa elvégezendő feladatait. Lásson hozzá a rendrakáshoz akár az otthonában, akár a munkahelyén az asztalán, mert máskülönben a káosz erősebbnek bizonyul. Lakásában a rendrakáshoz kérjen segítséget a családtagjaitól, ne akarjon mindent egyedül elvégezni, közösen sokkal gyorsabban végeznek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Reakciói a szokásosnál is hevesebbek, könnyen dühbe gurul, pedig legszívesebben a keblére ölelné az egész világot. A jegyében lévő Hold következtében hangulatingadozását a környezete is megsínyli, ezért inkább visszavonulnak, mert megtapasztalták már, így sokkal jobban járnak. Hatalmas energiatrtalékait iparkodjon a munkájára vagy nemes célokra fordítani! 

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Érzelmileg kissé zárkózott, pedig semmi oka sincs rá, hiszen az égiek támogatják minden lépését. Bátran kockáztasson és kezdeményezzen a kapcsolatában, de még akkor is, ha csak vágyakozik valaki után. A sikert biztosra veheti, ezért a kishitűségét felejtse el! A sikerhez természetesen jó kommunikáció is szükséges, de kevés szóval is mindent elmondhat. 

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szokásától eltérően nem képes kompromisszumot kötni, mindenáron saját akaratát szeretné érvényesíteni. A maga útján akar járni, makacs, és ebből a munkahelyén is kellemetlensége adódhat. Saját magát helyezi előtérbe, emiatt most nehezen jön ki a kollégáival. Könnyen megsértődik a legkisebb megjegyzés miatt is, környezete pedig érthetetlenül áll megváltozása előtt. 

Skorpió (október 23.-november 21.)
Remek alkalom a mai nap arra, hogy az üzleti életben a végleg megszilárdíthassa pozícióját Kicsit bizonytalan, de ezt megpróbálja titkolni a vetélytársai előtt, sőt inkább túlzottan magabiztosnak mutatja magát. Kockáztatása kiváló taktikának bizonyul, mert most is érvényesül a mondás, hogy a látszat néha csal. Így komoly nyereségre is szert tehet. 

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kishitűségét a mai napon a csillagok állása okozza, emiatt kedvetlen és rosszkedvű. Pedig a feje tele van jobbnál jobb ötlettel, melyeket szeretne megvalósítani. A tanuláshoz és a munkájához szükséges újabb ismeretek elsajátításán töri a fejét, ezért akár egy tanfolyamon is szívesen részt venne. Ne adja fel ilyen hamar, mert szerencsére ez csak egy átmeneti állapot!  

Bak (december 22.-január 20.)
Nagy hatást gyakorol a környezetére, és képes a szavaival hatalmat gyakorolni. Nagy meggyőzőerejével az üzleti életben mindent elér, amit csak akar. Gondolatainak szinte mágikus erőt képes kölcsönözni, ezért, ha valakit szeretne meghódítani, a kudarctól nem kell félnie. Bátran kezdeményezzen, de inkább legyen kissé visszafogott, mint tolakodó. 

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Csak abban az esetben képes megoldani a magánéleti problémáját, ha tovább nem áltatja önmagát. A könnyebb utat kényelmesebbnek találja, kitér a gondok elől. Ezzel pedig nem old meg semmit, csak tovább mélyíti a szakadékot a kapcsolatában. Nem szívesen vállalja fel a hibáját, ezért minden kommunikációt hárít, pedig ebben az esetben csak az őszinteség segít. 

Halak (február 20.-március 20.)
Nem alkuszik, mert a vezetést semmiképpen sem szeretné kiadni a kezei közül. Képes akár a végletekig is elmenni, mert nem érzi a realitás kereteit. Csak az áhított cél lebeg a szeme előtt, tapodtat sem enged és kompromisszumot sem köt. Meg van győződve cselekedete helyességéről, és nem hallgat senkire. Vezető szerepre tör, emiatt konfliktusra számíthat a környezetével.

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. október 2., vasárnap

Edit

Napi horoszkóp – 2015. március 15., vasárnap

info

Napi horoszkóp – 2015. június 9., kedd

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------