Hirmagazin.eu
Főoldal » Napi horoszkóp – 2015. április 19., vasárnap
Horoszkóp

Napi horoszkóp – 2015. április 19., vasárnap

horoszkop 12
Forrás: hirado.hu | 2015. 04. 19. 07:16:00

A Mérleg világ vége hangulatba került egy szakítás miatt, a Skorpiónak ma teljes kikapcsolódásra van szüksége, a Nyilas komoly találkozás előtt áll.

Kos (március 21.-április 20.)
Magánéleti gondjait csak olyan emberrel beszélje meg, akiben maradéktalanul megbízik. Persze garanciát ne várjon tőle, de ha kényes az ügy, akkor jól teszi, ha nagyon körültekintően választja ki azt a személyt, akire a titkát rábízza. Talán a legokosabb az lenne, ha egy lelki problémákkal foglalkozó szakembertől kérne segítséget, akivel közösen megtalálnák a megoldást.

Bika (április 21.-május 20.)
Itt az ideje, hogy régóta dédelgetett sérelmére megoldást találjon. Szomorkodással nem megy semmire, tegye meg a szükséges, akár a jogi lépéseket is, máskülönben nem veszik komolyan és minden marad a régiben. Azaz nem egészen, mert az állandó letargikus hangulata további problémákat idéz elő a magánéletében. Idegeskedés miatt kialakuló epekőről nem is beszélve.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Minden lépését alaposan megfontolja, mert biztosra szeretne menni. Ezzel pedig éppen az ellenkezőjét éri el, mert túlságosan merevnek tűnik. Ebben a helyzetben kreatívnak kellene lennie, könnyednek és kiegyensúlyozottnak. Nehezen látja be, hogy tévúton jár, és makacsul ragaszkodik az eddig jól bevált módszeréhez. Itt az idő a változtatásnak, ne tétovázzon.

Rák (június 22.-július 22.)
Járjon kedvébe párjának, és ha ragaszkodik az évfordulók megünneplésére, akkor ne ódzkodjon tőle. Ne felejtse el meglepni a számára kedves ajándékkal, hiszen ő öröme és boldogsága az öné is. Lehet, hogy nagy áldozatnak érzi, de ennyit mindenképp érdemes meghozni. Már csak azért is, mert szerencséjére nem mindennap kell a meglepetésen törni a fejét.

Oroszlán (július 23. -augusztus 22.)
Csendre, és nyugalomra vágyik és ezt el is tudja érni, ha elvonul egy kicsit a külvilág zajától. Nem történik semmi tragédia, ha a mai napon nincs mindenhol ott, ahová hívják, és ha nem áll a középpontban. Ma ilyen kedve van és ezt nyugodtan vállalja fel, meg fogják érteni a barátai, ismerősei is. A családtagok leszerelése kicsit nehezebb feladat, de menni fog.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Legyen büszke a gyerekei teljesítményére, mert a sikert önmagának is köszönheti. Szűz jegyűként nagyszerű szülő, gyerekeivel természetesen viselkedik, nem erőltet semmit, hagyja, hogy a saját tempójukban fejlődjenek. Boldogan bátorítja őket bármiféle tevékenységre, de nem akar mindenáron zsenit faragni belőlük. Jó példával jár előttük és a sikereiken meg is látszik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A végletek sohasem vezetnek jóra, kár egy szakítás miatt ennyire világ vége hangulatban lenni, hiszen nincs minden veszve. Akár újra kezdeményezhet, de nem biztos, hogy nagyon jó ötlet egy olyan szekér után futni, ami nem akarja felvenni. Ahelyett, hogy szomorkodna, legyen nyitott egy új kapcsolatra. Élje az életét és adjon esélyt Ámornak, hogy a nyilával újra eltalálja.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Állon a sarkára és ne hagyja, hogy a családtagjai a szeszélyeikkel halálosan felbosszantsák. A békesség kedvéért nem kell azonnal minden kívánságukat teljesíteni, és a végkimerülésig helyettük is dolgozni. Önnek is szüksége van a kikapcsolódásra és a pihenésre, és ezt feléjük is nyomatékosítania kell. Szervezze meg úgy a teendőit, hogy mindenkinek legyen feladata, munkája.

Nyilas (november 22. -december 21.)
Akivel ma megismerkedik, azzal a kapcsolata nem csak fellángolás lesz, hanem akár egy életre elkötelezhetik magukat egymásnak. Ne üljön otthon, adjon esélyt magának, és hagyja, hogy a barátai elcsábíthassák egy rendezvényre vagy egy buliba. Nem kell keresnie a nagy Őt, mert úgyis megtalálja. Csábos kisugárzásával magához vonzza, nyugodtan hallgasson a megérzésére.

Bak (december 22.-január 20.)
Nem fél a kihívásoktól és szívesen részt vesz a nem teljesen veszélytelen vállalkozásokban is. Legyen megfontolt, mert a kalandkedvelése sérülékennyé teszik. Óvakodjon a túlzott a kockázatvállalástól, csak jól felkészülten és a kellő gyakorlat megszerzése után végezzen bármilyen sport tevékenységet. Ne feledje, hogy a győzelem, az elsőség vágya meglehetősen sérülékennyé teszi.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Munkahelyi gondjait ne vigye haza, a mai napot szentelje a családjának. Próbáljon meg csak a szeretteivel és a párjával törődni, és a problémáit félre tenni. Ne rontsa el az egész napját olyan fölösleges gondolatokkal, ami ellen úgy sem tud semmit sem tenni. Most élvezze a pihenést, aggodalmaskodni ráér holnap is. Lehet, hogy jobb lenne új állás után nézni.

Halak (február 20. – március 20.)
Amennyiben lakáscserén töri fejét, jól teszi, mert egy kellemetlen szomszéd miatt, sohasem lesz nyugalma. Gyakran a háta mögött intrikálhat, és alaptalan pletykákat terjeszthet, ahogy eddig is, ezért jobb megszabadulni tőle. Kár tönkre tenni az idegeit, hiszen az otthonában békességre vágyik. Ne féljen a költözködéstől, mert a csomagolásban nagyon sokan segítenek majd.

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. 08. 22.

Mazsi

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 2., szerda

Mazsi

Napi horoszkóp – 2016. április 21., csütörtök

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!