Technika, kommunikáció

Nálad már működik? Az első Messenger-újítás, amit mindenki imád! Oszd meg!

Szerelmeket, barátságokat tehet tönkre a Messenger, de a jelek szerint már lesz visszaút.

Mindenkinek ismerős lehet a szituáció: már elküldtünk egy üzenetet a Messengeren, amit később megbántunk, és szerettük volna visszahívni vagy törölni az elküldött szöveget. Pedig egy rossz helyre elküldött félmondat is tönkretehet akár egy szerelmet, vagy barátságot is.

A Facebook üzenetküldő szolgáltatásában az elküldött üzenetek törlése jelenleg nem megoldható, azonban a közeljövőben ezek a levelek is törölhetőek lesznek a beszélgetésekből.

A Facebook már korábban is lebegtette ezt a funkciót, vagyis azt, hogy lehetővé teszi majd az elküldött üzenetek visszahívását, törlését a Messengerben. Eddig csak ígéret volt mindez, most viszont a Facebook már teszteli is az újítást.

A kiszivárgott screenshotok (képernyőfelvételek) alapján a Facebook rövidesen frissíti a Messengert az új funkcióval. Ezután elegendő lesz hosszan nyomva tartani egy elküldött üzeneten az ujjunkat, majd megjelenik a törlés és a visszahívás lehetősége. Az első nálunk tünteti el az üzenetet, míg a második a címzett eszközeiről. 

Azonban van egy kis üröm az örömben: a legnagyobb közösségi oldal úgy állította be a funkciót, hogy csak egy bizonyos ideig lehessen visszahívni az elküldött üzeneteket.

Forrás: twn.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Óriási változással rukkolt elő a Facebook, rá se fogsz ismerni!

Mazsi

Kiszivárgott, milyen lesz a Samsung új csúcskészüléke

Géza

Örömszerzésre programozott robotok – holnap már itt vannak

Edit