Hirmagazin.eu
Főoldal » Nagyot változott Szabó Zsófi
Bulvár

Nagyot változott Szabó Zsófi

Egy éve még azt sem gondolta, lesz miről beszélniük ennyi idő múlva, most viszont már többször is koccintott az évfordulójukra a műsorvezető és vőlegénye, akik kis családi házat álmodtak meg maguknak, benne gyerekzsivajjal.

Nagyot változott Szabó Zsófi

Minden pillanatát együtt tölti Szabó Zsófi és vőlegénye Zsolti, mégsem volt könnyű megszervezniük az egy éves évfordulós ünneplésüket. Állandóan ingáznak ugyanis Budapest és Nyíregyháza között, és a lovaikat viszik külföldi versenyekre. Viszont mivel nagyon szerelmesek, megoldották, hogy legyen egy-két lopott óra a sűrű napirendben, ami csak az övék – írja a Bors.

A hot! Magazin szerint egyébként Zsófi maga sem gondolta, hogy ilyen harmóniában élnek majd együtt, a műsorvezető szerint ez azért lehetséges, mert már egyáltalán nem érdeklik a külsőségek, sem választottja pénze, pozíciója, magassága, életkora.

– Most érzem azt, hogy megértem arra, hogy itt van ez a férfi, akivel ha egy szigetre ledobnának minket, és nem lenne sem karrier, sem ruhák, semmi, ami jobb színben tüntet fel egy nőt vagy férfit, akkor is vele lennék a legboldogabb. Még egy évvel ezelőtt nem tudtam volna megmondani, hogy erről beszélgetek majd, de most szeretném, hogy ez két-három év múlva is így legyen. Legyünk addigra férj és feleség, legyen családunk. Vele tervezem az egész életem – mondta Zsófi a magazinnak, és azt is elárulta, bár bármelyik pillanatban hozzámenne Zsoltihoz, az esküvőszervezés azonban pont az ingázás miatt még várat magára.

De az biztos, Zsófi ezen a nyáron férjhez szeretne menni, a Szent István-bazilika például szerinte ideális helyszín lenne. Az együttélésre pedig egy csömöri vagy százhalombattai kis családi házat tudnának elképzelni.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Gólyahír, megszületett Ambrus Attila kislánya

Mazsi

Baj van? Aggódhatunk Zalatnay Ciniért?

Mazsi

Nótár Mary 700 fős esküvőn énekelt (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------