Image default
Belföldi hírek

Nagyon sok mesterlövész utazott Budapestre

hirmagazin 2015 06 21 141221
2015. 06. 21. – 07:14
forrás: MTI, MTI Fotó: Beliczay László

Katonai és rendőr mesterlövészek világversenyét rendezi Magyarország. A rendezvény vasárnap kezdődik, hetven csapat indul.
Tizennyolc ország katonai és rendőr mesterlövészei vesznek részt a vasárnaptól keddig tartó, Magyarország által rendezett világversenyen.

A XIV. Rendőri és Katonai Mesterlövő Világkupa megnyitóját vasárnap 9 órakor tartják Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Rendészeti Szervek kiképzőközpontjának nagytétényi lőterén. Megnyitó beszédet mond Meichl Géza rendőr dandártábornok, majd 10 órakor megkezdődik a verseny.

hirmagazin 2015 06 21 141149
MTI Fotó: Beliczay László

A verseny katonai napja hétfőn 8 órakor kezdődik a táborfalvi lőtéren, majd kedden lesz a rendőri nap.

A világkupán 70 csapat indul. Az eredményhirdetést kedd este fél 7-kor tartják Budapesten, az ORFK Rendészeti Szervek IX. kerületi kiképzőközpontjában. A záróünnepségen Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnöke különdíjat ad át.

Hasonló hírek

Magyarország figyelem! Magyarok figyelem! Ezt a hírt, mindenkinek juttasátok el, aki él és mozog hazánkban! Osszátok naphosszat, mert ahogy a Miniszterelnökünk egyszer mondta, csak a lustaság szabhat gátat a győzelemnek! Hirmagazin.eu

Géza

Sztájkolnak a Pick üzemében

info

Az OTP ellen ítélt a strasbourgi bíróság

Géza