Főoldal » Nagyon durva, mit művelt az anyós a fiatal párral: a menye teljesen kiakadt
Életmód hírek

Nagyon durva, mit művelt az anyós a fiatal párral: a menye teljesen kiakadt

A feleség osztotta meg a súlyos sztorit a neten egy fórumon. És megdöbbentő.

Nem ritka, hogy egyes anyósok vagy apósok kéretlenül beleavatkoznak a fiatal pár életébe, de vannak egészen extrém példák is. Ami ezekkel a fiatal házasokkal történt, az kimondottan hajmeresztő.

Bár a legtöbb pár számára egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb szeretnék, ha gyerek is születne a családba, a történetben szereplő házaspár tudatosan úgy döntött, hogy ők ketten szeretnének maradni, és nem vágynak kisbabára. Persze sokan önzőnek nevezték őket, mások azt gondolták, hogy majd úgyis meg fogják bánni, esetleg meggondolják magukat.

Nagyon durva, mit művelt az anyós a fiatal párral a menye teljesen kiakadt

A fiatal férfi anyja viszont képtelen volt feldolgozni a helyzetet. Rendszeresen hisztériázott és óriási balhékat csapott, mondván, hogy ez nem normális dolog, és hogy “ki fog halni a vérvonal”. A hisztinél pedig nem állt meg. Sokkal durvább dolgot tett…

Az anyós felajánlotta, hogy egy vacsorával kedveskedik a házasoknak, méghozzá az ő lakásukban. Főzés közben elküldte a fiát néhány alapanyagért, amit elfelejtett magával hozni. A feleség még csak ekkor ért haza, és mivel nem talált lent senkit, felment az emeletre, hogy megkeresse férjét.

Benyitott a hálószobába, és megfagyott a vér az ereiben. Azon kapta anyósát, hogy a nő egyesével kilyukasztja a csomagoláson keresztül a fiókban tartott óvszereket. Nyilván abban reménykedve, hogy a mesterkedésének egy baba lesz az eredménye.

Nagyon durva, mit művelt az anyós a fiatal párral a menye teljesen kiakadt 1
fotók. instgram (illusztráció)

A rajtakapott anyós valami olyasmit mormolt, hogy ő csak meg akarta menteni a családot, de magyarázkodását be sem fejezve inkább elviharzott a házból.

Hogy mindezek után helyre tud-e valaha állni a bizalom és a harmónia a családon belül, az igencsak kétséges. De ezek szerint nem árt résen lennie azoknak a pároknak, akik nem szeretnének gyereket, az anyós viszont feltűnően hevesen kiborul ezen…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Csak 21 napig tartson ki!

Edit

Schobert Norbi szerint az emberek azért híznak el, mert filléres szemetet esznek!

Géza

„A jó asszony tudja, hol a helye” – kézikönyv nőknek 1955-ből

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------