Hirmagazin.eu
Főoldal » Nagyon aljas: a házáért ölte meg az idős asszonyt – Érden majdnem „tökéletes gyilkosság” történt
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nagyon aljas: a házáért ölte meg az idős asszonyt – Érden majdnem „tökéletes gyilkosság” történt

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki a bizalmába férkőzött egy idős asszonynak, akit a vagyonáért megölt.

A gyanú szerint az elkövető a 95 éves sértettel egy felújítási munka során ismerkedett meg még tavaly tavasszal. A férfi az idős nő bizalmába férkőzött, majd titokban nyugtatót, valamint altatót kezdett adagolni neki azért, hogy zavart tudatállapotba hozza. Ezt követően rávette az idős hölgyet, hogy engedje át neki használatra az érdi házát, később pedig aláíratott vele egy öröklési szerződést is erről házról és egy másik ingatlanról is – tájékoztatott az ügyészség.

Miután a jó idő beköszöntével az idős asszony – korábbi szokásának megfelelően – kiköltözött az érdi házba, a férfi tovább folytatta a gyógyszerezését, aminek hatására a sértett teljesen legyengült.

Ezt követően, 2019 júniusának végén olyan módon bántalmazta a 95 éves, ágyban fekvő asszonyt, hogy az ne hagyjon nyomot.

A bántalmazás során az idős asszony bordatörést, tüdőzúzódást és mellűri vérzést szenvedett el, amelyek következtében megfulladt. A halált maga a férfi jelentette be úgy, mintha az elhunyt a rokona lett volna. Mivel külsérelmi nyom nem keletkezett a sértett testén, a kiérkező mentősöknek és orvosnak úgy nyilatkozott, hogy nem kér boncolást.

Ezt követően az egyik családtagja azonnal birtokba is vette a sértett hátrahagyott házát.

A nyomozó hatóság nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a férfit.

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatását, mivel szökésétől, illetve elrejtőzésétől lehet tartani, továbbá fennáll a bűnismétlés veszélye is.

blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A hét hülyéje: Egy szervdonor-cég furgonját rabolta ki!

Mazsi

Bárkivel megtörténhet – véli a négy migráns által inzultált fiatal nő

Edit

Akár 50 ezer forintos bírság is járhat a tiltott helyen fürdőzésért

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------