Hirmagazin.eu
Főoldal » Nagy szerelmek és nagy szakítások: vajon kit szeretett igazán Andy Vajna?
Bulvár

Nagy szerelmek és nagy szakítások: vajon kit szeretett igazán Andy Vajna?

Dobó Katát sosem érdekelte más véleménye, szerinte szerelem fűzte össze Vajnával..

Dobó Katát sosem érdekelte más véleménye, szerinte szerelem fűzte össze Vajnával / Fotó: RAS Archív

Fotó: RAS Archív

Arra utalt az elhagyott pár, hogy mese volt a producer és Dobó Kata nagy románca.

Budapest — Mintha egy hollywoodi film vált volna valóra, olyan volt Dobó Kata (46) és Andy Vajna (†74) kapcsolata: ki ne emlékezne a fiatal színésznőre, akinek élete egy csapásra megváltozott, miután beleszeretett a gazdag filmes? Pedig szó sem volt moziról, igazi volt minden: éveken át éltek egymás mellett tökéletes harmóniában, sőt, a kapcsolatuk a 2006-os szakítás után is baráti maradt. De vajon tényleg igazi volt minden? Andy Vajna korábbi, titokzatos szerelme, Somogyi Csilla, aki most a Best magazinnak nyilatkozott, arra utalt, a lányregénybe illő történet mese volt csupán, mivel Dobó Kata sosem tudta betölteni Andy szívében azt az űrt, amit ő hagyott maga után. De mire alapozhatja állításait a nő? Hiszen Andy és Kata a közös fotókon mindig boldognak tűntek, egyik fényűző partiról a másikra jártak Los Angelesben, világsztárok köreiben forgolódtak.

– Andy elhagyott, Katát választotta – idézte a magazin Csilla szavait. A nő 12 évig volt együtt a producerrel. – Nagyon fájt a szakítás.

Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni. Rádöbbent ugyanis, hogy – ahogyan ő mondta – engem keres Katában, de sajnos nem talál.

Somogyi Csilla, aki 12 évig volt a producer párja, azt állítja, Andy Vajna őt kereste az utódjában is / Fotó: Getty ImagesSomogyi Csilla, aki 12 évig volt a producer párja, azt állítja, Andy Vajna őt kereste az utódjában is / Fotó: Getty Images

Csilla annak idején maga hívta fel Vajna figyelmét Katára egy castingon, győzködve, hogy a fiatal színésznő alkalmas A miniszter félrelép című film főszerepére. Vajna ezután szakított vele, hogy Dobó oldalán keresse a boldogságot. Volt szerelme szerint az akkor 55 esztendős filmest a kapuzárási pánik hajtotta. Ehhez képest Katáék szerelme tökéletesnek tűnt, az Amerikában szerencsét próbáló színésznő úgy beszélt Vajnáról, hogy sosem ismert nála jobb embert.

– Nagyon elveszett voltam kint, nehéz időszak volt mögöttem, nem tudtam, merre induljak.

Sok pofont kaptam akkor, nem sok biztatással, Andytől meg mást, pont az ellenkezőjét kaptam annak, amit korábban, és akkor arra nagy szükségem volt.

A kint töltött nyolc év alatt sokszor külön voltunk a munka miatt. Én soha nem lubickoltam abban, hogy én vagyok a producer barátnője, ez kint nem így működött – emlékezett vissza kapcsolatukra a Filmklub podcast interjújában Dobó Kata, aki lapunknak nem kívánt reagálni Csilla állításaira, így arra sem, miszerint Vajna megpróbált visszatérni hozzá a színésznő mellől.

Ennek némiképp ellentmond, hogy Andy Vajna Frei Tamásnak egy 2003-as interjúban arról beszélt, kiválóan kiegészítik egymást.

– Úgy érzem, kettőnk közt nincs korkülönbség, szellemileg és minden szempontból jól kijövünk – magyarázta Vajna, aki még a szakítás után is arról beszélt, hogy élete végéig barátja marad Katának, a színésznő pedig leszögezte, igazi szerelem fűzte össze kettejüket.

– Nem igazán érdekel, mit gondolnak az emberek – jelentette ki Freinek. – Ez az én életem, úgy játszom vele, ahogy akarok. Ez egy szerelem!

Öt nővel volt kapcsolata

Andy Vajna életében mindig is meghatározó szerepet játszottak a nők, noha ő sosem kérkedett kapcsolataival. Első felesége az ázsiai származású Cecilia Mong volt, akitől 2007-ben elhunyt fia, Justin is született. Utána jött Csilla, akivel 12 év után Dobó Kata miatt szakított. A színésznővel 2006-ig alkottak egy párt, majd egy évvel később Vajna beleszeretett a húszas évei elején járó Tóth Éva modellbe, akivel 2010-ben váltak el az útjaik. Még ebben az évben ismerkedtek meg Palácsik Tímeával, akit három évvel később vett feleségül, s haláláig ő volt a társa.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elképesztő élet: Ide költözött a 75 éves Fodor Zsóka!

Mazsi

Miért teszik ezt Balázs Klárival, nem ezt érdemli! Elmondta, hogyan estek neki a döntése miatt

Mazsi

Pécsi Ildikó unokája nem hajlandó tanúskodni szülei válóperén

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------