Image default
Bulvár

Nagy Ervin nem hitt a szemének: Hihetetlen ajándékot kapott

Hatalmas megtiszteltetés érte a Kincsem sztárját vasárnap a Diplomats Polo Cupon. Egy versenyló boldog tulajdonosa lett.

Vasárnap igazi főurak és hírességek sokasága kísérte figyelemmel a Magyar Polo Klub által szervezett Diplomats Cup elnevezésű póló verseny utolsó mérkőzéseit. Köztük volt a Kincsem sztárja, Nagy Ervin is, akit óriási megtiszteltetés ért, hiszen ajándékba kapott egy nagy értékű, hazai tenyésztésű versenylovat.

A négyéves telivér kanca a Trónok harca egyik karaktere után a Cersei Targaryen nevet kapta és a Polo Klub elnöke szerint kiválóan alkalmas arra, hogy kiképzés után szép eredményeket érjen el versenyeken.

“Boldogok vagyunk, hogy Ervin a nevét és az arcát adja a hazai lovaspóló sport népszerűsítéséhez, és éppen ezért gondoltuk, hogy ajándékozunk neki egy gyönyörű és ígéretes lovat. Cersei a bácsalmási ménesből származik, akárcsak azok a lovak, melyek a filmben Kincsemet alakították, a kiképzését pedig mi vállaljuk magunkra itt a tabajdi polo clubban. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy Ervin nem tudná hová vinni ezt a gyönyörű lovat, így a felajánlásunk része, hogy nem csak az argentin trénerek szakértelmét, de a ló teljes ellátását is biztosítjuk.

Ő pedig akkor jön és üli meg, amikor csak kedve tartja

– nyilatkozta lapunknak Dr. Ivanics György.

Nagy Ervin nem hitt a szemének Hihetetlen ajándékot kapott 1
Fotó: Markovics Gábor

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Váratlan fordulat Gesztesi Károly magánéletében

Mazsi

Nem titkolják tovább: egymásba szeretett a sorozat két szereplője

info

Kitálalt a magyar sztárénekes, ezért ment tönkre a házassága

Mazsi