Főoldal » Nagy Ervin: A Jobbikban még mindig jelen van az antiszemitizmus (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Belföldi hírek

Nagy Ervin: A Jobbikban még mindig jelen van az antiszemitizmus (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

A Jobbikban néppártosodásról beszélnek, de a felszín alatt azért ott van az antiszemitizmus

..- ezt mondta Nagy Ervin, az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában a szerdán kiszivárgott hangfelvétel kapcsán, amelyen Szávay István, a párt frakcióvezető-helyettese azzal dicsekedett, hogy egy szórakozóhelyen leütött egy zsidó származású nőt. A filozófus szerint a Jobbik már többször elvesztette a hitelét, mint mondta: a párt mint egy bolond inga, egyszer a szélsőjobb, egyszer pedig a baloldal felé leng ki.

Videó: Online Média Hirmagazin

A filozófus szerint tette után a politikusnak távoznia kell a pártból és akár a parlamentből is. Ha ezt nem teszi meg önként, úgy a pártvezetésnek kell lépnie. Mint mondta: Szávay Istvánnak nincs helye a közéletben. Szerinte a Jobbik karaktergyilkosságként fogja beállítani a történteket, de a tények magukért beszélnek, hiszen ott van a hanganyag, ezt pedig nem valamiféle titkosszolgálat szivárogtatta ki, hanem a saját embereik.

Nagy Ervin elmondta: volt már rá példa a Jobbikon belül, hogy valaki diktafonnal vett fel belső beszélgetéseket.

Ez nagyon jól mutatja azt az állapotot, ami a Jobbikot jellemzi a választások óta

– fogalmazott.

Hozzátette: úgy látszik, hogy egy olyan fajta bizalmatlanság alakult ki bizonyos emberek között, hogy azok egymás ellen lövöldöznek a médiában.

A filozófus kiemelte: a Jobbik nem néppártosodott, hanem ideológiát váltott, ezzel próbált megfelelni a balliberális értelmiségnek. Szerinte a párt már többször elvesztette a hitelét, a belső feszültségek miatt pedig lesznek még hasonló botrányok a Jobbik körül.

Forrás: EchoTv

Hasonló hírek

Felújítják, majd három sávossá bővítik az M1-es autópályát

Géza

Nincs több haladék: esővel és hideggel tör ránk a front

Mazsi

Újabb mérgező ételt hívtak vissza a boltból, mutatjuk, mi az

Mazsi