Főoldal » Nagy bejelentést tett a magyar rajongóknak Terrence Hill – Itt az üzenete, méghozzá magyarul
Bulvár

Nagy bejelentést tett a magyar rajongóknak Terrence Hill – Itt az üzenete, méghozzá magyarul

Magyarországra jön a 79 éves népszerű olasz színész, Terence Hill.

A spagettiwesternek legendás sztárja új filmje miatt látogat el országunkba, amelynek kapcsán Facebook-oldalán megosztott egy rövid üzenetet.

„Kedves Magyarok! Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook-oldalát (https://www.facebook.com/romismozi), ott minden infót pontosan megtudhattok. Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!” – írja Bud Spencer egykori legendás színésztársa.

A filmet, amelynek az előzetese már meg is jelent, maga Hill rendezte, sőt, a főszerepben is őt láthatjuk majd. A történetről egyelőre csak ennyit lehet tudni, hogy Hill egy Harley Davidson motorral Olaszországból Spanyolország felé veszi az irányt, hogy önmagára találjon.

Hungary! I´m coming!

Hungarian trailer premiere, I like it very much!Kedves Magyarok!Szeptember 20-án érkezem Magyarországra, ahol a Nevem: Thomas című filmemet reklámozom. Több helyszínen is tudtok velem találkozni, kérlek kövessétek a Romis Mozi Facebook oldalát (https://www.facebook.com/romismozi), ott mindent infót pontosan megtudhattok.Én már nagyon várom. Jövök, Magyarország!

Közzétette: Terence Hill – 2018. szeptember 5., szerda

Forrás: INDEX/ blikk.hu

Terence Hill /Fotó: Northfoto

Hasonló hírek

Kovács Áron edzi a feleségét

info

Újabb nyolcezer méter feletti hegycsúcsok megmászására készülnek magyar hegymászók

Géza

Be kellett törni Gesztesi Károlyhoz!

info