Image default
Bulvár

Nagy bajban van: padlóra került Michael Jackson fogadott magyar fia

Miske – A munkahelyén felmondott, a családjával költözni kényszerült, speciális gyógyszerét pedig már nem szedi, mégsem adja fel Farkas Tamás (29), Michael Jackson (†50) fogadott fia, aki a világsztárnak köszönheti az életét.

– A kislányunk asztmás, valamint a négy hónapos fiunknak is gond van az egészségével. Már nem bírtam elviselni, hogy az utazásokkal együtt napi 13 órát vagyok távol otthonról, ezért léptem ki a perbáli húsgyárból – magyarázta a kétgyermekes családfő, akivel akkor is sokan együtt éreztek, amikor – három éve – 11 naposan elhunyt a többszörös rendellenességgel született kisfiuk.

És mintha ennyi baj nem lenne elég, a családnak nemrégiben el kellett hagynia a Drágszélen bérelt házat.

– Eladták a fejünk fölül, de a szomszédos Miskén találtunk egy üreset, és talán a hét éve tartó vándorlásunk is véget ér, mert már kinéztünk itt egy házat – mesélte Tamás, akit Béluskaként ismert meg az ország 94 augusztusában, mert akkori nevelőszülei így keresztelték át. Michael Jackson akkor promóciós klipet forgatott nálunk HIStory című lemezéhez, de a Heim Pál és a Bethesda gyerekkórházba is ellátogatott.

Nagy bajban van padlóra került Michael Jackson fogadott magyar fia 1
Tamás, a felesége és négy hónapos kisfiuk egyelőre ideiglenes lakásban húzták meg magukat /Fotó: Pozsonyi Zita

Utóbbiban esett meg a szíve a donormájra és epére váró Béluskán.

– Ekkor már zöldessárga volt a bőröm, a víztől pedig fel volt puffadva a hasam. Arra emlékszem, ahogy Jackson ott áll az ágyamnál, és nem sokkal utána már vittek is a brüsszeli klinikára. Az első két műtét után a szervezetem kilökte az idegen szöveteket, de a harmadik operáció sikerrel járt. Utána még kontrollvizsgálatokon is voltam Belgiumban, és a drága gyógyszereket is fizette az alapítvány. Jackson több mint 50 millió forintot költött a megmentésemre, amiért életem végéig hálás leszek neki – foglalta össze Tamás, aki elárulta, már négy éve nem szedi a kilökődésgátlót.

– Az orvos először bolondnak tartott, de biztosan éreztem, hogy már nincs rá szükségem, és – lekopogom – azóta sincsenek komplikációk. Évente járok Pestre átfogó kivizsgálásra – fűzte hozzá a szervátültetett férfi, aki azt sem tagadta, hogy a munkanélkülisége miatt súlyos anyagi gondok nehezednek rá.

– Bevallom, azt a macit is meghirdettem, amit Jacksontól kaptam: 200 ezret kértem érte, de csak 50 ezret ajánlottak, annyiért viszont nem adtam oda.Nehezen váltam volna meg tőle, de a család az első – sóhajtott a rakodómunkás, akinek már van új állása. – Méghozzá itt a közelben, Kalocsán, de nem akarom elkiabálni.

 

A Michael Jacksontól kapott maciért nem adtak elég pénzt, így megtartja a plüsst /Fotó: Pozsonyi Zita

Védelmébe vette a popsztárt

– Megvetem azokat, akik Michael Jackson emlékét bemocskolják, az a pletykás bejárónő pedig szégyellje magát – mondta Farkas Tamás, aki értesült róla, hogy az elmúlt napokban egy botrányos dokumentumfilm miatt újabb és egyre súlyosabb pedofilvádak érték a 10 éve halott világsztárt. – Élő példa vagyok arra, hogy igaz szeretet lakozott benne, és nem tudok úgy tekinteni rá, amilyennek utólag beállítják. Engem is átölelt, de semmilyen illetlen dolgot sem csinált, pedig egy hotelben laktunk, amikor 96 júliusában meghívott a pesti koncertjére – fűzte hozzá.

Forrás: Blikk.hu

 

 

 

 

Hasonló hírek

A híres modell és lánya megszólalásig hasonlítanak egymásra

info

Felült a gyerekeivel a ringlispílre, majd megállt a szíve! + Videó!

Mazsi

A Família Kft. szívtiprója volt – Az 50 éves Kárász Zénó ma így néz ki

Géza