Főoldal » Nagy bajban van: eljárást indított a rendőrség Demcsák Zsuzsa ellen
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nagy bajban van: eljárást indított a rendőrség Demcsák Zsuzsa ellen

A hatóságok hivatalból indítottak eljárást a jogtalanul volán mögé ülő műsorvezető ellen – olvasható a Ripost legfrissebb számában.

Ahogy arról korábban blikk is beszámolt, Demcsák Zsuzsa jogosítványát ittas vezetés miatt júniusban három évre vették el. Alig néhány hónappal később, novemberben viszont a Bors egyik szemfüles olvasója rögzítette, amint a 41 éves egykori műsorvezető az egyik budai bevásárló központ parkolójában volán mögé ült és elhajtott. Akkor azonban még úgy tűnt, mivel senki nem tett ellene feljelentést, megúszhatja az esetet, és csak megrovást fog kapni.

A Ripost azonban most megtudta, a rendőrség nemrég hivatalból eljárást indított Demcsák Zsuzsa ellen, derült ki a rendőrség lapnak küldött közleményéből. Az esettel kapcsolatban egy közlekedési szakjogász is megszólalt, elmondta, hacsak Demcsák Zsuzsa nem tudja bizonyítani, hogy élet-halál kérdése volt, hogy jogosítvány nélkül vezessen, akkor „egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik” – nyilatkozta a szakértő.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Friss: lecsaptak a túszejtőre! Körbevettek egy házat a terrorelhárítók Fertőrákoson

Mazsi

Egy óra alatt elfogták

info

Felfoghatatlan tragédia: öt gyermeke gyászolja Renátát – Fékezés nélkül hajtott neki egy szemből érkező kamionnak a 37 éves anya az M2-esen

Géza