Hirmagazin.eu
Főoldal » Nagy bajban a hintából kizuhant Krisztofer családja: el kell hagyniuk az otthonukat, de elképzelésük sincs, hova tudnak költözni
Életmód hírek

Nagy bajban a hintából kizuhant Krisztofer családja: el kell hagyniuk az otthonukat, de elképzelésük sincs, hova tudnak költözni

Várpalota — Hiába van napról napra egyre jobban a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje, Máthé Krisztofer (20), a szülei mégsem tudnak felhőtlenül örülni fiuk látványos gyógyulásának, ugyanis újabb nagy problémával kell megküzdeniük.

A családnak új otthon után kell néznie, mert a hajmáskéri albérletet, amelyben eddig éltek, eladta a tulajdonos, az új vevő pedig a mostaninál több pénzt akar kérni a hét gyermeket nevelő szülőpártól.

– Sajnos, nekünk szűkösek az anyagi lehetőségeink, pedig a párom éjjel-nappal dolgozik, hogy mindenünk meglegyen – kezdte Krisztofer édesanyja, Diána. – Hetek óta próbálunk új albérletet keresni, de mindenhonnan csak visszautasítást kapunk. Ahogy meghallják a hirdetők, hogy hét gyerekkel költöznénk, azonnal nemet mondanak. Pedig bárhol éltünk idáig, mindig rendesen fizettünk, és tisztaságot hagytunk magunk után. Csak abban bízom, hogy azért az utcára nem kerülünk! – csóválta a fejét elkeseredetten az édesanya.

Máthéék Krisztofer mellett még 6 gyereket nevelnek, a nagycsalád nehezen talál új albérletet /Fotó: Grnák László

Mint megírtuk, 2017. szeptember 2-án történt az a baleset, amely Máthé Krisztofer és szerettei életét örökre megváltoztatta: a várpalotai napokon egy 33 méter magas körhinta felső tartóeleme leszakadt, az akkor 18 éves fiú pedig 8 métert repült, majd a járdának csapódott. Krisztofer sokáig kómában volt, felépülésére az orvosok mindössze két százalék esélyt adtak, ám a fiú – csodával határos módon – a gyógyulás útjára lépett. Olyannyira, hogy tavaly télen már a kórházból is kiengedték, s azóta az édesanyja ápolja otthon. Segítséggel már a saját lábán is meg tud tenni pár lépést, a beszéddel azonban még gondjai vannak. Logopédusra lenne szüksége, Hajmáskéren viszont a szülők nem találtak olyan szakembert, aki házhoz menne.

– Szerencsére Krisztofer továbbra is szépen gyógyul, fantasztikus, milyen akarás van a fiamban. A következő lépés, hogy egy hetet Szegeden tölt majd egy rehabilitációs osztályon. Mellette most a kislányomért, Regináért aggódunk: kórházba került, valamilyen fertőzés van a szervezetében, amit az antibiotikumok sem tudnak kiirtani. Valamelyikünk állandóan ott van mellette – árulta el a gondok ellenére is mindig életvidám édesanya.

A kalapácshinta eltörött, a fiú pedig kizuhant az ülésből a betonra /Fotó: RAS-archívum

Kártérítésért perelnének

A rendőrség hosszú ideig vizsgálta a hintabaleset körülményeit, az ügy aktája jelenleg az ügyészségnél van. Krisztofer családja, amint a bírósági tárgyalás lezárul, kártérítési pert indít a hinta üzemeltetője ellen.

blikk

Hasonló hírek

Ha kihagyod ezt az étkezést, hízni fogsz!

info

Százmilliós kérékpáros fejlesztések Balatonalmádiban

Géza

Magas vérnyomással küzdesz? Mutatunk egy ősi, bevált receptet!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------