Image default
Bulvár

Nagy bajba került Ronaldo, új bizonyíték került elő az erőszak ügyében

Nem mon­dott iga­zat a vi­lág­sztár? Kü­lö­nös dolog tör­tént a vissza­em­lé­ke­zé­sét tar­tal­mazó do­ku­men­tu­mok­kal.

Újabb fejleménnyel rukkolt elő a Cristiano Ronaldót a Football Leaks iratai alapján nemi erőszakkal vádoló német Der Spiegel. A 2009-ig visszanyúló üggyel kapcsolatban az ötszörös aranylabdás focistakorábban elmondta: tiszta a lelkiismerete. Szerinte az amerikai Kathryn Mayorga hazudik, ha azt mondja, hogy nem a beleegyezésével feküdtek le egymással egy Las Vegas-i luxushotelben. Csakhogy előkerült az amerikai és portugál ügyvédjei közti levélváltás, amely furcsa ellentmondást tartalmaz.

A kérdésre, hogy a nagy természetű labdarúgó alkalmi hölgyismerőse az aktus során felemelte-e a hangját, sikított vagy kiabált-e, Ronaldo így válaszolt:

Nem.

Legalábbis a 42 oldalas PDF-dokumentum egyik változatában. Merthogy most előkerült egy másik is, amelyben ugyanerre a kérdésre egészen más választ idéztek tőle:

Többször azt mondta, hogy ne és állj!

A jelek szerint már csak az a kérdés, hogy vajon melyik választ adta igazából Cristiano Ronaldo, és melyiket hamisította meg valaki. Vagy azért, hogy mentse a sztár bőrét, vagy éppen ellenkezőleg: azért, hogy befeketítse.

Forrás: Ripost

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

Fluor Tomi: Mi magunk is bohócok vagyunk

info

Andy Vajna: „Vállalkozásaim mintegy 1000 családnak adnak munkát”

Edit

Megrendítő vallomást tett Bódi Sylvi: halálos kórral küzd

Mazsi