Image default
Bulvár

Nagy Alekosz nyomkövetőt rakna Demcsák Zsuzsára

Demcsák Zsuzsa nem tanul a hibájából, másodszor is elkapták ittas vezetésért.

Demcsák Zsuzsáért sokan aggódnak, amiért nyáron másodszor is elkapták a rendőrök ittas vezetésért. Akkor a helyszínen elvették a jogosítványát és súlyos, 700 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére kötelezték. Az egykori műsorvezető ennek ellenére a napokban papírok nélkül is autóba ült, egyáltalán nem zavartatva magát.

Fotó: Ripost

A Bors képekkel is alátámasztotta Zsuzsa szabálysértését, amin egyesek jót derültek, mások viszont vakmerőnek, egyenesen veszélyesnek tartották ezt a húzását.

Nem csoda, hiszen ha balesetet okoz, már az sem számít, hogy nem fogyasztott alkoholt, hiszen autójával nem is vehetett volna részt a forgalomban. Többen hangot adtak felháborodásuknak, köztük Nagy Alekosz is, aki egy igazán drasztikus módszert talált ki Demcsák Zsuzsa megfékezésre.

„Jogsi nélkül vezetett ismét. Nem akarják már végre megcsipeltetni Demcsák Zsuzsát? Akkor legalább nyomon lehetne követni, merre garázdálkodik. Iszik, majd beül az autóba balesetet vagy éppen halált okozni. Csipet Demcsák Zsuzsába. Máris” – jelentette ki Alekosz, akinek szavaira többen helyeslően reagáltak az interneten. Nyilván mindez csak a fantázia szüleménye marad, hiszen a személyiségi jogok mindenkit védenek, de az tény, hogy legtöbbször a vétlen sofőrök járnak rosszul.

A történtek után Demcsák Zsuzsa büntetésének szigorítása is előfordulhat, akár újabb pénzbírságot is kiszabhatnak rá, de az is lehet, hogy a vezetéstől való 3 éves eltiltását is újra kezdik számolni.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Alaposan meglepődött a bíróságon Pécsi Ildikó fia

Mazsi

Vasárnap még angyal volt a vörös szőnyegen – hétfőn újra anyuka lett

info

Képtelen elhagyni otthonát a nagybeteg Kossuth-díjas színésznő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------