Főoldal » Nagy a felhajtás az újabb OnePlus körül
Technika, kommunikáció

Nagy a felhajtás az újabb OnePlus körül

forrás: BZI/hirado.hu

Egyszer már túl túlokosodja magát a balhés kínai cég: legújabb telefonjukról megint csöpögtetve szivárogtatják az adatokat az aktuális hisztihez.

Ismeretes, hogy a OnePlus One a „zászlóshajó gyilkos” titulust szerezte be magának 2014-ben, mivel közel felsőkategóriás hardveres képességeihez képest középkategóriás áron adták – igaz, szinte sohasem lehetett megvenni, mivel (szándékosan? marketing?) nem gyártottak belőle eleget. A OnePlus gyártó 2015-ös gyilkosa, a OnePlus Two már „csak” egy jó telefon, de ezt sem lehet csak úgy megvenni. Még javában tart a Two körül a balhé, még sorba kell állni a meghívókért a reménybeli vevőknek, de már itt az új termék, ami nyilván megint nem lesz könnyen kapható.

XForrás: Twitter

Egyszer talán elegük lesz a felhasználóknak a semmiből korbácsolt reklámból: érdemes megnézni a galériában, hogy a Twitteren összesen egy hatalmas „X”, egy nem értelmezhető fotó, meg egy homályos hátlap hivatott felpiszkálni a kedélyeket. És sikerül: már megint zsibonganak a fórumok, hogy mi lesz az a titokzatos X!

Az FCC (Federal Communications Commission) engedélyéből annyit lehet tudni (sejteni), hogy az új mobil 5,5 hüvelykes; a galéria utolsó fotója pedig egy iPhone-ra túlzottan is emlékeztető okostelefont mutat.

A kismadarak Snapdragon 801-es processzorról, Sony 13megapixeles IMX258 kameráról optikai stabilizátorral, NFC-ről, FM rádióról, infráról, IP 67-es tanúsítványról, cserélhető hátlapról és 250 dolláros árcéduláról csipognak.

Túl szép, hogy igaz legyen. Az igazság Londonban, október 29-én derül ki.

 

Hasonló hírek

Magyarul, ingyen: Windows 10 kalózoknak is?

info

Letölthető az ingyenes szemvédő alkalmazás

Mazsi

Öt adat, amit tilos megadni a Facebooknak

Edit