Főoldal » Nagy a baj Demcsák Zsuzsáéknál: indiai párjának el kell hagynia az országot!
Bulvár

Nagy a baj Demcsák Zsuzsáéknál: indiai párjának el kell hagynia az országot!

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt ismerte meg szerelmét, Krishant, aki azóta Magyarországon él.

Az indiai férfinak már csak 27 napja van arra, hogy hivatalosan is kimondják a boldogító igent, hiszen Krishan turistavízuma október 22-én lejár, vagyis el kell hagynia Magyarországot. Ez akkor is így lesz, ha a fennmaradó időben valóban összeházasodnak.

A hatályos jogszabályok ugyanis januárban szigorodtak, így Krishannak férjként is vissza kell térnie Indiába, hogy az ottani magyar konzulátuson igényelje az úgynevezett családegyesítő vízumot. Lapunk megkeresett egy bevándorlási jogászt, aki megerősítette információinkat.

„Ha egy harmadik országból érkezett állampolgár házassági szándékkal érkezik Magyarországra és a kilencvennapos turistavízumának lejárta előtt megköti a frigyet a magyar állampolgárral, kezdetét veszi egy új kör. Ez a januárban szigorodott szabályozás értelmében annyit jelent, hogy vissza kell térnie a saját hazájába és a magyar konzulátuson be kell adnia egy új vízumkérelmet, melynek az átfutási ideje hetven nap. Ez idő alatt biztosan nem térhet vissza a házastársához. Az új vízum birtokában újra beléphet az ország területére, és ezután veheti át a családegyesítő vízumot, ami öt évre érvényes, de folyamatosan meghosszabbítható” – olvasható  mindez a ripost.hu-n. 

Forrás: Tudásfája.com

Hasonló hírek

Durva, mi derült ki Zoltán Erikáról

Mazsi

Gyönyörű lett a lány, aki fejlődési rendellenessége miatt műttette meg az arcát

Edit

8 izgalmas tény a csókról

info