Főoldal » Nagy a baj: az hagyján, hogy Karácsony Gergely kiakadt a tegnapi köztévés kérdéseken, de az államtitkár is szabályosan belegyalogolt a műsorba
Belföldi hírek

Nagy a baj: az hagyján, hogy Karácsony Gergely kiakadt a tegnapi köztévés kérdéseken, de az államtitkár is szabályosan belegyalogolt a műsorba

Karácsony Gergely lemondta keddi programjai egy részét, hogy eleget tehessen a hosszú idő után hirtelen jött felkérésnek, miszerint meghívnák az M1 csatorna egy műsorába beszélgetni. Ami a műsorban várta, az nem igazán nyerte el a tetszését, de ez csak egy dolog. A másik dolog, hogy a tegnapi produkción egy államtitkár is kiakadt.

A téma azonban leginkább az volt, miért elektromos autóval ment oda, miért nem biciklivel.

Mivel Karácsony Gergely vélhetően arra számított, hogy főként más, komolyabb témákról kérdezik, ezérta Facebook-oldalán rendesen ki is akadt, de elárulta, azért örül is egy kicsit. Emiatt:

„Egy régi álmom teljesült, egy év után ma estére meghívást kaptam a közpénz tízmilliárdokból működő állami propagandacsatorna műsorába. Le lettem kapva a tíz körmömről, amiért elektromos autóval és nem biciklivel mentem a Kunigunda utcába, számonkértek amiatt is, hogy nem ott állt meg az autóm (a bejárat mellett álltunk meg), ahol ők kamerával filmezték volna az érkezésemet.” – kezdte posztját a főpolgármester.

Íme a teljes poszt:

Egy régi álmom teljesült, egy év után ma estére meghívást kaptam a közpénz tízmilliárdokból működő állami…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. január 21., kedd

A köztévé tegnapi műsora miatt a nemtetszését fejezte ki a kormányzat egyik államtitkára, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Fürjes Balázs is.

A Twitteren ezt írta:

Jó,hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú – több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé.

 

Forrás: Blikk.hu

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hasonló hírek

Összecsaptak a magyar szurkolók a rendőrökkel a Népligetnél, egymást verték a román drukkerek a stadionban

Edit

Újra nyitva a Röszke-Horgos autópálya-határátkelő

Edit

Már tavasszal megérkezhet az új amerikai nagykövet – Interjú Orbán Viktor főtanácsadójával

Géza