Hirmagazin.eu
Főoldal » Na, ki keres a legjobban a YouTube-on?
Bulvár

Na, ki keres a legjobban a YouTube-on?

Egy 25 éves fiatal a YouTube videomegosztó portál legjobban keresőhíressége a Forbes magazin szerint, a PewDiePie néven ismertvideojáték-kommentátor 12 millió dollárt (3,2 milliárd forintot)keresett az elmúlt évben.

A Forbes magazin közlése szerint a svéd Felix Kjellberg vezeti az első alkalommalösszeállított listát, amelyen olyan személyek szerepelnek, akikrövid online videókból hatalmas bevételre tesznek szert.

Na, ki keres a legjobban a YouTube-on?
(Felix Kjellberg)

A YouTube-sztárok többnyire azzal keresnek pénzt, hogy különbözőtermékeket jelenítenek meg a csatornájukon, és osztoznak a YouTubehirdetési bevételein. Néhányan szerepelnek filmekben, könyveket írnak, turnéra mennek és zenét adnak el. Rendkívül népszerűek a fiatalabb korosztályok körében, különböző márkák az ő segítségükkel igyekeznek elérni a fogyasztók újabb generációját.

A Forbes listáján a második helyet megosztva érte el a Smosh nevű,Ian Hecoxból és Anthony Padillából álló tréfacsináló kettős,valamint a Fine-testvérek, Benny és Rafi Fine. Mindkét produkció8,5 millió dollár (2,3 milliárd forint) bevételre tett szert aYouTube csatornájukból.

A táncoló hegedűművész, Lindsey Stirling a negyedik helyet szerezte meg 6 millió dollárral (1,6 milliárd forint), míg az ötödik helyet holtversenyben Rhett and Linke komikuspáros és a KSI néven ismertvideojáték-kommentátor, Olajide Olatunji érte el 4,5 millió dollár(1,2 milliárd forint) bevétellel.

A leginkább a milliárdosokról vezetett listáiról híres Forbes magazin különböző online források (Nielsen, IMDb), valamint menedzserekkel, ügyvédekkel, iparági bennfentesekkel és magukkal a sztárokkal készült interjúk alapján állította össze a YouTube legjobban kereső előadóit felsoroló listáját. A magazin közlése szerint a november 2-án megjelenő számban olvasható adatok az online sztárok adók és kezelési költségek kifizetése előtti bevételeit.

Forrás: metropol;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Bajba került a magyar sztár: nincs könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt

Mazsi

Meglepő részlet Liptai Claudia kapcsolatáról

Mazsi

Eladó a Palik-Marsi villa: 310 millióért viheti

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!