Hirmagazin.eu
Főoldal » Na, kérem szépen! Szerintem vessünk véget a menekültügyi-vitának és hagyjuk nyugodtan dolgozni a Kormányunkat, akik erőn felül mindent megtesznek Magyarországért! (Hirmagazin.eu szerk.) (Olvasd el és nézd meg!)
Belföldi hírek

Na, kérem szépen! Szerintem vessünk véget a menekültügyi-vitának és hagyjuk nyugodtan dolgozni a Kormányunkat, akik erőn felül mindent megtesznek Magyarországért! (Hirmagazin.eu szerk.) (Olvasd el és nézd meg!)

Szaúd-Arábia légkondicionált kórházakkal rendelkezik, amelyek 3 millió ember befogadására alkalmasak, de a gazdag ország nem akar menekülteket

Időről, időre megkérdem, hátha megokosodok…

Ez a 3 millió főt befogadni képes kórházakkal és klímával is felszerelt telep miért áll üresen? Ide miért nem fogadnak be 3 millió “menekültet” ideiglenesen? Azonos kontinens, kultúra, nyelvezet, vallás, gazdag “vendéglátó”…. Mi az akadály?

“Bár Szaúd-Arábia nem hajlandó menekülteket fogadni, az ország felajánlotta, hogy 200 mecsetet építenek fel azon évi 500 ezer bevándorló számára, akik várhatóan Németországba érkeznek. (Értjük, ugye? Tehát csak Németországba évi 500ezer menekült!)

A szaúdiak azzal érvelnek, hogy a sátrakra Mina-ban szükség van az évente Mekkába érkező Iszlám zarándoklat fogadására,
(5 nap/év!!!) de tekintettel az arab Ummah fogalmára elvileg védelmet kellene nyújtani minden muszlim számára a testvériség jegyében.”

Mégsem teszik!

Na kérem!

Van még kérdés, hogy mi a terv Európával?

.. És van még kérdés, hogy helyes-e a Magyar Kormány, és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr elképzelése és tevékenysége a menekült-üggyel kapcsolatban?

Mondd el véleményedet! Osztd meg a cikket!

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Biztonsági okból Kassán landolt a Magyar Honvédség egyik Gripenje

info

Vona önálló határőrséget akar

Géza

Újra járható a Szabadság híd és a Vámház körút

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------