Image default
Belföldi hírek

Na, kérem szépen! Szerintem vessünk véget a menekültügyi-vitának és hagyjuk nyugodtan dolgozni a Kormányunkat, akik erőn felül mindent megtesznek Magyarországért! (Hirmagazin.eu szerk.) (Olvasd el és nézd meg!)

Szaúd-Arábia légkondicionált kórházakkal rendelkezik, amelyek 3 millió ember befogadására alkalmasak, de a gazdag ország nem akar menekülteket

Időről, időre megkérdem, hátha megokosodok…

Ez a 3 millió főt befogadni képes kórházakkal és klímával is felszerelt telep miért áll üresen? Ide miért nem fogadnak be 3 millió “menekültet” ideiglenesen? Azonos kontinens, kultúra, nyelvezet, vallás, gazdag “vendéglátó”…. Mi az akadály?

“Bár Szaúd-Arábia nem hajlandó menekülteket fogadni, az ország felajánlotta, hogy 200 mecsetet építenek fel azon évi 500 ezer bevándorló számára, akik várhatóan Németországba érkeznek. (Értjük, ugye? Tehát csak Németországba évi 500ezer menekült!)

A szaúdiak azzal érvelnek, hogy a sátrakra Mina-ban szükség van az évente Mekkába érkező Iszlám zarándoklat fogadására,
(5 nap/év!!!) de tekintettel az arab Ummah fogalmára elvileg védelmet kellene nyújtani minden muszlim számára a testvériség jegyében.”

Mégsem teszik!

Na kérem!

Van még kérdés, hogy mi a terv Európával?

.. És van még kérdés, hogy helyes-e a Magyar Kormány, és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr elképzelése és tevékenysége a menekült-üggyel kapcsolatban?

Mondd el véleményedet! Osztd meg a cikket!

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Megnyílt a Bácsszentgyörgy és Haraszti közötti határátkelőhely

Géza

Szabadnapos tűzoltók kezdték meg a Római-fürdő kempingjének oltását tegnap (Videó).

Géza

Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Soroshoz köthető NGO tevékenysége

Géza