Hirmagazin.eu
Főoldal » Mutasd a szemöldököd, megmondom ki vagy!
Életmód hírek

Mutasd a szemöldököd, megmondom ki vagy!

Minden egyes ember egyedi és különleges, ennek értelmében pedig mindenki rendelkezik sajátos jellemvonásokkal. Bármennyire tűnik elsőre hihetetlennek, de akár még a szemöldököd formájáról is meg lehet mondani, hogy milyen személyiség lehetsz. Leginkább csak puszta logika és összefüggések összekapcsolása, valamint következtetések leszűrése. De akár nevezhetjük pszichológiának is.

 

Rövid szemöldök. Ha ilyen szemöldököd van, akkor valószínűleg nem kezeled túl jól a stresszt. Továbbá nem is tudsz egy olyan barátként viselkedni, aki szívesen hallgatja másnak a drámáit, egyszerűen nem bírod, ha valaki folyamatosan elsírja a bánatát. Amennyiben viszont szeretnéd valakire rázúdítani a panaszokat, akkor került a rövid szemöldökűeket.

Hosszú szemöldök. Ez a típus már sokkal jobban tűri a stresszt és általában meg is hallgatják a másik félt. Továbbá nem csak meghallgatja, hanem megpróbál segíteni az illetőnek. A munka terén is szorgalmasak, becsületesek, akár nagyobb kaliberű munkákkal is meg lehet őket bírni. Ha hosszú szemöldökű emberrel dolgozol egy helyen, akkor valószínűleg versenytársad lesz a munka terén.

Vékony szemöldök. Hajlamosak a bizonytalanságra és ennek okán folyamatosan megkérdőjelezik saját magukat. Gyakran elhiszik azt, amit más mond neki, ellentétben a saját véleményükkel vagy épp a racionális gondolkodással. Az óvatosság talán a legjobb jelző rájuk, hiszen az egész életüket ennek tudatában élik le.

Vastag, dús szemöldök. Magabiztosak, okosak és szeretik az aktivitást a pörgést, az életet. Ugyanakkor eléggé könnyen frusztráltak lehetnek, főleg akkor, ha mások igyekeznek megakadályozni abban, amit tenni szeretnének.

Magasan ívelt szemöldök. Afféle megközelíthetetlenség veszi körül a magasan húzódó szemöldökű embereket. Valószínűleg így próbálnak védekezni, ugyanis a meglehetősen érzékeny típusauk. Ebből adódóan nem is fog egyből kitárulkozni. Nagyképűnek is tűnhetnek az ilyen emberek, de ez többnyire csak a látszat a külvilág számára, ha jobban megismered és közel engednek magukhoz, akkor rájössz, hogy nem erről van szó. Általában jó ízléssel rendelkeznek és többnyire maximalisták.

Kerek szemöldök. Ha valaki kereken ívelt szemöldökkel rendelkezik, akkor az arra utal, hogy az illető nagyon kedves és általában mások szükségleteit a sajátja elé helyezi. Próbálják mindig megtalálni az arany középutat, hogy mindkét félnek vagy mindenkinek jó legyen. Mondanunk sem kell, hogy nem éppen egy magányos típus, szinte nem tud élni kapcsolat nélkül.

Hegyes szemöldök. A hegyes szemöldökű emberek szeretnek szórakozni és jellemző rájuk, hogy gyors döntéseket hoznak. Különösen odafigyelnek a külső ingerekre is. Spontán személyek, akik legtöbbször reagálnak a körülöttük zajló eseményekre, majd aztán gondolkodnak. Az a hevesség jellemzi őket az egész életük során. Nem utolsó sorban pedig jó humorral rendelkeznek.

Egyenes szemöldök. Az egyenesség nem csak aszemöldökükre jellemző, hanem a döntéseikre is, ugyanis szeretnek logikus döntéseket hozni. Többnyire nem keverik bele az érzelmi állapotukat egy-egy döntés meghozatala során, csupán az észérvek lehetnek mérvadóak. Ebből következik az is, hogy nem éppen érzelgősek.

 

forrás: Delina

Hasonló hírek

Hoppá: Vajna Timi lett a 40. leggazdagabb magyar – Ekkora vagyona van a filmmogul özvegyének a becslések szerint

Géza

Otthoni praktikák a horkolás ellen

Edit

Bejelentették: itt helyezik végső nyugalomra Andy Vajnát

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------