Image default
Külföld

Muszlimok vertek muszlimokat az alkohol miatt Dortmundban!

Olykor egymást is “nevelik” a hagyományok betartására az Európába érkezett bevándorlók. Ezúttal a nevelés rablással is párosult.

Közismert, hogy a Korán tiltja az alkohol fogyasztását, no de miért? A magyar borászportál szerint Mohamed egy településen haladt át, ahol számos ember boldogan ünnepelt, táncolt, énekelt az utcán. A próféta megkérdezte, hogy minek örülnek ennyire?Kiderült, hogy mindannyian bort ittak. Mohamed Isten italává kiáltotta ki a bort, hiszen ami ennyi örömnek a forrása, az csakis isteni eredetű ital lehet.Ahogy néhány nap múlva visszatért és ugyanazon a falun haladt át, de a mértéktelen borfogyasztás miatt csak sírás, sikoltozás hallatszott és halottakat temettek. Mohamed próféta pedig elátkozta és az ördög, a sátán italának nevezte a bort.

Ha az Európába érkezett muzulmánok a tiltás ellenére “elcsábult” hittársakkal találkoznak, olykor rettentő dühösek. Ez történt Dortmundban is, ahol egy 23 és egy 24 éves iraki férfi hajnaltájt jött ki az egyik diszkóból és négy, szintén muzulmán férfiba botlott.

Akik rögtön nekik is szegezték a kérdést, hogyan mertek alkoholt inni? A fiatalabbik azzal próbálkozott, hogy ezt az ő vallása megengedi,

de ez a magyarázat nem tetszett a muszlimoknak és ütni, verni kezdték őket, sőt az egyikük mobilját el is rabolták.

A dortmundi rendőrök most szemtanúkat keresnek.Csak annyi biztos, hogy a hajnali támadók 17 és 20 év közötti fiatalok voltak. A megvert irakiakat pedig kórházba szállították.

Forrás: Ripost/ Presseportal.de

Hasonló hírek

26 ezer két hamburgerért és két kávéért? Ennyit kértek el turistáktól Rómában, lett is következménye

Géza

Szigorúbb szabályozást fogadott el a közutak biztonságának fokozására az unió

Géza

Rettenet az osztálykiránduláson, diákjai mellett halt meg a tanár

Mazsi