Főoldal » Muszlimok vertek muszlimokat az alkohol miatt Dortmundban!
Külföld

Muszlimok vertek muszlimokat az alkohol miatt Dortmundban!

Olykor egymást is “nevelik” a hagyományok betartására az Európába érkezett bevándorlók. Ezúttal a nevelés rablással is párosult.

Közismert, hogy a Korán tiltja az alkohol fogyasztását, no de miért? A magyar borászportál szerint Mohamed egy településen haladt át, ahol számos ember boldogan ünnepelt, táncolt, énekelt az utcán. A próféta megkérdezte, hogy minek örülnek ennyire?Kiderült, hogy mindannyian bort ittak. Mohamed Isten italává kiáltotta ki a bort, hiszen ami ennyi örömnek a forrása, az csakis isteni eredetű ital lehet.Ahogy néhány nap múlva visszatért és ugyanazon a falun haladt át, de a mértéktelen borfogyasztás miatt csak sírás, sikoltozás hallatszott és halottakat temettek. Mohamed próféta pedig elátkozta és az ördög, a sátán italának nevezte a bort.

Ha az Európába érkezett muzulmánok a tiltás ellenére “elcsábult” hittársakkal találkoznak, olykor rettentő dühösek. Ez történt Dortmundban is, ahol egy 23 és egy 24 éves iraki férfi hajnaltájt jött ki az egyik diszkóból és négy, szintén muzulmán férfiba botlott.

Akik rögtön nekik is szegezték a kérdést, hogyan mertek alkoholt inni? A fiatalabbik azzal próbálkozott, hogy ezt az ő vallása megengedi,

de ez a magyarázat nem tetszett a muszlimoknak és ütni, verni kezdték őket, sőt az egyikük mobilját el is rabolták.

A dortmundi rendőrök most szemtanúkat keresnek.Csak annyi biztos, hogy a hajnali támadók 17 és 20 év közötti fiatalok voltak. A megvert irakiakat pedig kórházba szállították.

Forrás: Ripost/ Presseportal.de

Hasonló hírek

Földrengés Törökországban: nőtt a halálos áldozatok száma, rengeteg a sebesült

Mazsi

Ponta – Románia: “Nem kell feltétlenül Magyarországgal lennünk a többiek ellen”

Edit

Özönlenek az illegális bevándorlók Spanyolországba

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------