Hirmagazin.eu
Főoldal » Most megtudhatod mi vár rád 2019-ben: ezt mutatják a numerológiai előrejelzések
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Most megtudhatod mi vár rád 2019-ben: ezt mutatják a numerológiai előrejelzések

Beköszöntött a 2019-es esztendő, így lássuk, mit vetítenek elő a számok az idei évre.

2019 a 3-as szám energiája, rezgése köré szerveződik, ami felerősíti a kreativitás, a kommunikáció, a kiteljesedés és a regeneráció energiáit.

Ebben az évben jóval nyitottabbak leszünk a világra, másokra, és a közösség problémáira, ez leginkább márciusban lesz érezhető, és egészen szeptemberig fog tartani.

2019-ben a következő érzéseket élhetjük át: boldogság, szórakozottság, tudásvágy, kíváncsiság, fantázia, kreativitás, barátkozás, optimizmus, rugalmasság, ragyogás, csábítás.

2019-ben senki sem fog unatkozni, mindig lesznek szórakoztató, meghitt pillanatok, és megoldásra váró problémák. Ebben az évben hangsúly került a született tehetségek kiemelésére, a kreativitás előretörésére, ezért minden pozitív pillanatot érdemes kiaknázni. Fontos az is, hogy

mindent, amit teszünk, tegyük szívből, odaadással, szeretettel.

Ezen év vibrációja kedvez a páratlan napokon születetteknek, így annak, aki 1-jén, 3-án, 5-én, 7-én, 9-én, 11-én, 13-án, 15-én, 17-én, 19-én, 21-én, 23-án, 25-én, 27-én, 29-én, vagy 31-én született.

A páros napokon születettek számára ugyan nehezebb év lesz, de ezek az emberek képesek legyőzni a nehézségeket, és a végén mindig sikert aratnak, mert az Univerzum mindenkinek megadja a boldogságra való esélyt.

Ebben az évben fontos, hogy ragaszkodjunk a céljainkhoz, az álmaink megvalósításához, mert csak így lehetünk abban biztosak, hogy a boldogság megvalósítása csak rajtunk múlik, és mindennel rendelkezünk, hogy elérjük a céljainkat.

2019-ben érdemes kerülni a hazugságot, a kétszínűséget, a nemtörődömséget, a túlzásokat és a gonoszságból fakadó cselekedeteket.

(Filantropikum)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: ISTOCK

Hasonló hírek

Ezt árulja el a tenyered az életedről!

Edit

Rosszul alszol? Nézz be az ágyad alá, mert ott kezdődik a baj!

Mazsi

Válassz egy tükröt! – Elárulja, hogyan látnak mások!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------