Főoldal » Most közölték: életveszélyes állapotban szállították kórházba a világsztárt
Külföld

Most közölték: életveszélyes állapotban szállították kórházba a világsztárt

A hírek szerint Zac Efront kórházba kellett szállítani, életveszélyes állapotban volt!

A 32 éves színész éppen saját sorozatát forgatta Pápua Új-Guineában, azonban a munkálatok közben kellett sürgősen egy ausztráliai kórházba szállítani, ugyanis kis híján belehalt egy fertőzéses betegségbe. Feltételezhető, hogy tífusz vagy hasonló baktériumfertőzés támadta meg a szervezetét.

Dr. Glenn McKay, Efron repülését felügyelő szervezet, a Medical Rescue igazgatója azonban nem erősítette meg, hogy a színész lenne a szóban forgó beteg, de azt alátámasztotta, hogy a szervezet egy 30-as éveiben járó amerikai állampolgárt kezelt több kórházban is Ausztráliában.

A 32 éves színészt saját sorozata forgatása közben szállították egy ausztráliai kórházba. /Fotó:Northfoto

Az orvosoknak azóta sikerült stabilizálnia az állapotát, és az ünnepeket már Amerikában tölthette, erre utal a Mirror friss cikke is, mely szerint a sztár már részt vett egy családi rendezvényen hazájában.

A világsztár új sorozata, a Killing Zac Efron a következő esztendőben kerül majd képernyőre, ebben pusztán egy minimális alapfelszereléssel és egy túravezetővel az oldalán él át olyan kalandokat, amivel akár az életét is veszélyeztetheti. Az ilyenfajta kalandok nem jelentenek neki kihívásokat, hiszen láthattuk már Bear Grylls műsorában, ahogy kiugrik egy helikopterből vagy ahogy élő rovarokat eszik.

(unilad.co.uk)

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Szabadság-éremmel tüntetik ki a dalai lámát

info

A Trump-kormány korlátozza a menedékkérelem lehetőségét

Géza

Évente egymillió életet menthet meg a Párizsi klímaegyezmény.. Oszd meg!

Géza