Hirmagazin.eu
Főoldal » Most közölték a gyászhírt: meghalt a fiatal magyar válogatott kajakos
Sporthirek

Most közölték a gyászhírt: meghalt a fiatal magyar válogatott kajakos

Elhunyt a korábbi magyar válogatott kajakos, Tóth Attila Márk – közölte a gyászhírt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közösségi oldalán.

Így emlékeztek a sportolóra:

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszú, kitartó, emelt fővel viselt küzdelem után Tóth Attila Márk, az MTK, majd a KSI SE hajdani fiatal kajakosa eltávozott közülünk.

Attila eredményei között nem szerepeltek nagy versenyek, nagy győzelmek, de amikor megadatott Neki, büszkén húzta fel a válogatott mezét. Közöttünk nőtt fel, a mi életünket élte, a mi értékeink voltak életének zsinórmértékei.

Az elmúlt években a szövetségben dolgozott, az ő munkájának köszönhető, hogy sikerrel indította el a sportág a kajak-kenu shopot. A kajakozás volt számára az élet iskolája, edzői voltak a tanítómesterei, és a jövőjét is itt képzelte el.

Ezek az álmok most, egy napsütötte februári délutánon végleg szertefoszlottak. Távozásával elvesztettük csibészes mosolyát, pajkos lelkét és a sportágunkért dobogó szívét. De egyben küldetést is kaptunk Tőle, hogy szeressük egymást, tartsunk össze, önzetlen odaadással szolgáljuk ennek a nagyszerű sportágnak a létét.

Attila, mindig hozzánk tartozol! Nyugodj békében!”

(Origo)

 

Hasonló hírek

Letették a Dagály Uszodaközpont alapkövét

info

Visszaszámlálás

info

Harc az idővel, a kilométerekkel, a sporttársakkal!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!