Image default
Külföld

Most kaptuk: Épületbe csapódott egy repülőgép!

A pilóta önmagával és feleségével is végezni akart, amikor úgy döntött, hogy repülőjét belevezeti az épületbe…

Botswana fővárosának, Gaboronnak a közelében egy klubháznak csapódott egy King Air 200-as típusú kistestű repülőgép szombat késő délután. A közösségi épületbe szerencsére senki sem tartózkodott a a becsapódás pillanatában, ezért egyedül a gép pilótája veszítette életét a tragédiában – írja a helyi sajtóra hivatkozva a SUN. 

Az épületbe csapódó repülőgép egy közeli reptérről szállt fel. A gép pilótája több kört is megtett extrém alacsony magasságban a légi kikötő felett. A veszélyes manővereket bemutató pilóta viselkedése már ekkor gyanússá vált a helyieknek, akik felvételeket készítettek a gépről.

Ezt követően a pilóta egy közeli klubháznak vezette a gépet, ami  megsemmisült. Az épület körül parkoló autók közül 13 jármű teljesen kiégett.A helyszínre kiérkező tűzoltók  szerencsére hamar megfékezték a lángokat, ami így nem tudott tovább terjedni a környező erdős területre.

Mint később kiderült, a kis repülőt a dél-afrikai születésű, búr származású Charl Viljoen vezette, aki a feleségével akart végezni az öngyilkos akciójával. Szerencsére viszont az épületben senki sem tartózkodott a tragédia pillanatában. Ez viszont csak néhány ember éleslátásának és a puszta szerencsének köszönhető…

Most kaptuk Épületbe csapódott egy repülőgép!
Charl Viljoen és felesége (Instagram)

A megsemmisült klubházban egy partit tartottak a tragédia napján, ahova Charl Viljoen egyszer csak hívatlanul betoppant.A férfi minden előzetes ok nélkül megkereste a tömegben Natasha nevű feleségét és kiabálni kezdett vele, majd többször megütötte. Végül a vendégek fékezték meg az eszét vesztett pasast, aki ugyanolyan hamar távozott a partiból, ahogyan megérkezett.

Charl ezt követően egy közeli reptérre hajtott, ahol ellopott egy King Air 200-as típusú kistestű repülőgépet. A hírek szerint a Charl a pilótafülkéből a becsapódás előtt felhívta az egyik barátját, akitől afelől érdeklődőt, hogy a felesége a klubházban, van-e még. Ezzel párhuzamosan, a hatóságok értesítették a feleséget, hogy a férje ellopott egy repülőgépet.

Ebből a két részinformációból pedig Natasha arra következtetett, hogy férje egyenesen a klubháznak akarja vezetni a gépet, ezért mindenkit evakuáltak az épületből.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció

 

 

Hasonló hírek

Kitiltanák a turistabuszokat Rómából

Géza

Nyílik az első pucér étterem! Már 9 ezren vannak a várólistán….

Mazsi

Ez durva: Halálos fenyegetéseket kap Kristóf

Mazsi