Hirmagazin.eu
Főoldal » Most kaptuk a hírt! Még mindig nem kapták el az autókra lövöldözőt, de most már tudják, hogy férfi, és fekete színű a puskája!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Most kaptuk a hírt! Még mindig nem kapták el az autókra lövöldözőt, de most már tudják, hogy férfi, és fekete színű a puskája!

Budapest — Emberéletekkel játszik, aki a Ferihegyi úti gyorsforgalmin festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöz az autósokra.

Ferencz Dániel (35) megmutatta, hol találták el a furgonját /Fotó: Pozsonyi Zita

Ferencz Dánielnek (35) szerencséje volt: „csak” furgonja oldalát terítette be a vérvörös festék. Ám volt olyan kocsi, aminek a szélvédőjét borította be az anyag. A rendőrség egyelőre nem találja a támadókat, akik a reptérre vezető úton és környékén akcióznak. Nem nehéz belegondolni, hogy emberéletet is követelhet, ha egy ilyen festékpatron szétrobban egy autó szélvédőjén, lehetetlenné téve a kilátást. A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület így figyelmeztetett mindenkit:

„Az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról »paintballal« és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!”

A férfi autójának oldalát terítette be a piros anyag, ami feltehetően nitrofesték volt

Ferencz Dániel megtette, amikor az ő autóját támadták meg. Őt nem a reptéri úton, hanem a párhuzamos, XVIII. kerületi Nefelejcs utcában kapta telibe valaki, mégpedig egy taxiból.

– A furgon oldalán hallottam a becsapódás hangját – mesélte a sofőr. – Olyan volt, mint amikor egy zacskót kidurrantanak, csak sokkal hangosabb. Először azt hittem, oldalról nekem jött a taxi és letört a visszapillantó, de láttam, hogy megvan a tükör, abban pedig azt, hogy valami vörös folyik le a kocsi oldaláról. A taxi közben padlógázzal leelőzött – idézte fel Dániel.

Ábránkon láthatja, hogy a lövöldöző legtöbbször a felüljáróról támad /Grafika: Séra Tamás

A taxi egy családi házas övezet felé fordult, ahol egymást követték a fekvőrendőrök, így a férfi utolérte a taxit, és elé vágott.

– Átkiabáltam, hogy mi a fenét dobott a kocsimra?! Elhajtott. Amikor félreálltam, láttam, hogy a szaga alapján nitrofesték az anyag – tette hozzá Dániel.

A rendőrség az ügyben nem jutott semmire: a nyomozást egy hónap után felfüggesztették. Az erről szóló határozat szerint megkeresték ugyan a taxitársaságot, ám mivel Dániel nem emlékezett a teljes rendszámra, csak annak töredékére, a személyleírásra és a támadás időpontjára hagyatkozhattak a nyomozók. A cég illetékesei sajnálkoztak, de nem találtak leírásban szereplő járművet és kollégát.

Volt olyan autó, amelynek a szélvédőjét borította be a vörös festék /Fotó: Facebook

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: elemezték a térfigyelő kamerák felvételeit, de az „nem adott értékelhető eredményt”. Ahogy írták, összesen öt, a környéken történt hasonló támadás ügyében nyomoznak.

Nagyot üt

A paintballpuskák gázzal vagy sűrített levegővel működnek, 200-300 bár nyomással. Így lövik ki a festékgolyókat, zselatinkapszulákat, amelyek – eltalálva az ellenfelet – szétrobbannak. A lövedék maximális engedélyezett torkolati sebessége 90 méter/másodperc.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Hatalmas fordulat Csenge gyilkosságának ügyében: soron kívül ítélhetik el B.Rolandot!

Géza

Megázó részletek derültek ki a ceglédi gyermekgyilkosságról

Mazsi

Harminc fő illegális migránst tartóztattak fel rendőreink! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!