Bulvár

Most kaptuk a hírt! Liptai Klaudia kiakadt és összeveszett egy nyugdíjas nénivel!

Most kaptuk a hírt! Liptai Klaudia kiakadt és összeveszett egy nyugdíjas nénivel! Íme a részletek, mi sem hittünk a fülünknek, te sem fogsz hinni!

“A hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a helyükön a nyugdíjasklubban.” – hangzott el Liptai Klaudia szájából a Nagy Duett élő adásában. A kommentelők nem kímélték a műsorvezetőt, ezért ma délelőtt megszólalt Liptai:

“Milyen jogon írja azt egy nyugger szenilis vénasszony, hogy én hül*e, nagyképű picsa vagyok? Kedves Erika! El lát ön egyáltalán a TV-ig vagy csak a bulvárlapokban olvasott elferdített történet alapján formál ilyen határozott és durva véleményt?”

Kérem szépen nem is ismernek… Egy vicces szófordulat volt, amit mikroszkóp alá tett a média. Egyáltalán nem szerettem volna senkit megbántani, személyeskedni, de felháborítónak tartom, hogy több ezer idős asszony ilyen trágár módon nekem esett. Szégyelljék el csak magukat!!”
Eddig Liptai válasza. Most pedig mi kérdezünk: Amennyiben az a mondat amiről cikkeztünk egy “vicces szófordulat volt”, akkor ezek, amiket Ön, kedves Liptai Klaudia mondott ma, mik lehetnek vajon:
– “Milyen jogon írja azt egy nyugger szenilis vénasszony…”
– “El lát ön egyáltalán a TV-ig…”
Aki azt gondolja, hogy nekünk van igazunk, ossza meg a cikket, aki pedig azt gondolja, hogy Liptai Klaudiának van igaza, kérjük, írja meg! Hirmagazin.eu
Forrás: hir-tv.com

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Csak a hatalmas korkülönbség áll a TV2 két sztárja közé!

Mazsi

Koholák Alexa könnyek között vallott a nőről, akivel együtt élnek férjével – VIDEÓ

Mazsi

Itt a végeredmény – megmutatjuk Magyarország szépét és udvarhölgyeit

info