Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Most kaptuk a hírt: lerohanta a rendőrség a pesterzsébeti házat – VIDEÓ

Egy nőt és egy férfit tartóztattak le, mert drogokat árultak.

A rendőrök őrizetbe vették azt a nőt és férfit, akik új pszichoaktív anyagot valamint kábítószert árultak egy XX. kerületi családi háznál.

A pesterzsébeti családi háznál tartottak házkutatást 2018. június 1-jén, pénteken a kerületi rendőrök és a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói, mert tudomásukra jutott, hogy ott kábítószert árulnak. A házkutatás során 8,2 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 30 gramm fehér, kábítószergyanús anyagot, 62 darab tablettát, közel négyszázezer forintot, és a drog árusításához szükséges eszközöket foglatlak le – írta a police.hu.

A nyomozók a helyszínen elfogták a 33 éves budapesti N. Katalint és társát, a szintén budapesti 31 éves L. Gábort, valamint azt a két férfit is, akik közvetlenül a házkutatás előtt drogot vásároltak tőlük. A vevők ellen kábítószer-birtoklása vétség gyanúja miatt indult eljárás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói N. Katalint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett, míg L. Gábort kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu.

Hasonló hírek

Ma indul a razzia – Ezeken az utakon figyeljen

Edit

Dohányt és több száz liter gázolajat foglaltak le

info

Teljes káosz Budapesten: Leállt a metró, beindultak a szirénák

Mazsi