Image default
Bulvár

Most kaptuk a hírt: 54 évesen, unokaöccse esküvőjén elhunyt a legismertebb, indiai származású, hollywoodi színésznő. Milliók gyászolják!

Az 54 éves Sridevi, India egyik legismertebb színésznőjének számított, milliók rajongtak érte. Unokaöccse, Mohit Marwah esküvőjén, Dubajban érte a halál, hirtelen szívmegállás következtében– írja a Times of India.

Több millió összetört rajongót hagyott maga után / Fotó: Northfoto

A bollywoodi Sridevi 2013-ban megkapta a negyedik legfontosabb állami érdemrendet, a Padma Shrit, amit olyanoknak szoktak adni, akik a tudományok vagy művészetek terén maradandót alkottak.

Az elnök és a miniszterelnök is kifejezte együttérzését / Fotó: Northfoto

Indiában a sokkoló halálhírt követően nem csak a legfontosabb bollywoodi színészek és színésznők, de az indiai elnök, Ram Nath Kovind is kifejezte gyászát. A Twitteren azt írta:

„Lesokkolt a filmsztár, Sridevi halálának a híre, több millió rajongót hagyott összetörve. A Moondram Pirai, a Lamhe és az English Vinglish című filmekben nyújtott alakításai más színészek számára inspiráció marad. Részvétem a családjának és közeli hozzátartozóinak.”

A miniszterelnök, Narendra Modi pedig így írt:

„A híres színésznő, Sridevi hirtelen halála szomorúsággal tölt el. Ő a filmipar egyik veteránja volt, aki hosszú karrierje során változatos és emlékezetes szerepekben játszott. A gondolataim a családjával és a rajongóival együtt járnak a gyász óráiban. Nyugodjon békében!”

Forrrás: Blikk, Via 24.hu

Hasonló hírek

Mindent ott akart hagyni Gregor Bernadett

Mazsi

Rapvideóval buzdít a first lady + VIDEÓ

Edit

Szívszorító vallomás: komoly betegséggel küzd Friderikusz Sándor

Mazsi